Buku teks lagi!

10:28 am

✿...السلام عليكم✿

Ingatkan dah tak berjodoh lagi. rupa2nya... jodoh bertaut kembali.

bagi yang dah sedia maklum, sebelum ni memang anies terlibat dalam proses penghasilan buku teks untuk sekolah.

nak kata serik tu tak laa. tapi penat juga laa esp. bila terkejar2 dengan bahan yang nak dihantar ke meeting.

lepas dah siap, ingatkan dah taubat tak nak buat lagi... tak nak ambil lagi tender buku teks. tup tup jumaat hari tu, kena involved balik... means, tahun depan punya perancangan yang dah diatur kena re-planned!

dan kali ni bukan 1 (sebuah) tapi 2!

matilanakkkk!!!

harap2 tak pengsan di tengah jalan ;-)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

24 Your Words of Lo♥e

  1. TAHNIAH ANIES KEPERCAYAAN YG DIBERI JGN SESIAKAN....

    ReplyDelete
  2. jangan sampai pengsan yer anies :)

    ReplyDelete
  3. Alamak,..jangan pengsan macam tu. Bahaya! :)

    ReplyDelete
  4. kalo pengsan ditengah jalan, baik berpatah ke pangkal jalan., hehe2 gudluck cik anies tuuuuh ;p

    ReplyDelete
  5. Best of luck akak! Mohon bertabahlah ye. :D

    ReplyDelete
  6. Semoga urusan Anies kali ini dipermudahkan yer... Tahniah

    ReplyDelete
  7. Semoga urusan dipermudahkan ye Anies :). Jangan pengsan-pengsan. Tak mo tak mo. :)

    ReplyDelete
  8. wah buat buku teks....sronoknye....tapi xmo stress stress yea...

    ReplyDelete
  9. tahniah anis.. semoga berjaya! kepercayaan di beri buat baik2

    ReplyDelete
  10. tahniah n gudluck anis! kepercayaan di beri kena buat baik2

    ReplyDelete
  11. kalau anies pengsan mcm tu memang parah dh.. rezeki tu jgn ditolak walaupun penat :)

    ReplyDelete
  12. Fuyoooo... buat buku teks... hebat ni

    ReplyDelete
  13. Semoga dipermudahkan urusan menyiapkan buku teks berkenaan..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆