KLIBF 2015 : kalau nak HADIAH2 yang AWESOME, kena laa datang ke booth kami!

11:59 am



KLIK KAT SINI YA...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

32 Your Words of Lo♥e

  1. In sha Allah pi kalau sempat coz waktu tu maybe ada kat KL..

    ReplyDelete
  2. gud luck... mommylina follow sini

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya..kalau dekat nak juga serbu..huhu

    ReplyDelete
  4. bestnya kalau dpt bertemu anies di sini.

    ReplyDelete
  5. Kalau dekat Zumal dah singgah nie...

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  7. Insyallah akan terjah pesta buku ini.. :)

    ReplyDelete
  8. Nampaknya bacaan buku yg menarik :)

    ReplyDelete
  9. tahun ni tak dapat pegi coz berkuntum kat kampung bulan ni.. huhu..

    ReplyDelete
  10. mest byk buku offer ni ... heeee

    ReplyDelete
  11. Alamat saya :

    Muhammad Khairuddin Lim
    no 2 Jalan Wangsa 2
    Taman Wangsa
    35900 Tanjong Malim
    Perak.

    Tqvm

    ReplyDelete
  12. anda ditag

    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/04/giveaway-rinie-borhan.html

    ReplyDelete
  13. Salam, dtg menjengah bila ada sedikit kelapangan. Walau jrg bertamu, ingatan itu tetap ada dikalbu. wah menarik ni !

    ReplyDelete
  14. psst..18hb nie i nak pi kl..hehehe..=D

    ReplyDelete
  15. oh pesta buku! lamanya tak pergi sana :)

    ReplyDelete
  16. belum pernah berkesempatan p mana2 pesta buku di KL..huhu

    ReplyDelete
  17. belum pernah berkesempatan p mana2 pesta buku di KL..huhu

    ReplyDelete
  18. belum pernah berkesempatan p mana2 pesta buku di KL..huhu

    ReplyDelete
  19. dedulu kecik2 rajin bace ana muslim..
    skrang lukisan makin tip top.. key chain ana muslim pun gantung kat kunci kete..

    ReplyDelete
  20. Inshaallah, kalau ada kesempatan...

    ReplyDelete
  21. klau ade rezeki, anis mai la ye..hihi..

    ReplyDelete
  22. kalau dekat dah p ni anis..suka g pesta buku..macam2 buku kita leh pilih..

    ReplyDelete
  23. bestnya kalau dpt ke sana.. huhu

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆