IK Yellow Paper 15th Anniversary Limited Edition packaging

12:00 pm

✿...السلام عليكم✿

Ada sesiapa kat sini pengguna IK Yellow Paper?
kalau ada... mmm... mesti yu ols dah sedia maklum
pasal ni. yang tak tahu apa2... it's okey...

just nak share je kat sini tentang packaging baru
IK Yellow Paper sempena ulangtahunnya yang ke 15.

cekidaut!

packaging biasa.

penutup kotak 'versi' limited edition (LE). yu ols kenal kan dengan watak ni??

penutup kotak (bahagian sisi 1)

penutup kotak (bahagian sisi 2)

packaging LE.

packaging LE (bahagian belakang)

packaging LE (bahagian sisi 1)

packaging LE (bahagian sisi 2)

packaging LE ni cuma terdapat dalam saiz A4 sahaja.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

27 Your Words of Lo♥e

  1. timm ada perasan..walaupun xbeli, tapi perasan packaging dia cantik dgn katon..hehe..tapi ingat2 lupa la semua ni katun dari mna..ujang ke??

    ReplyDelete
  2. xtau juga n xperati sgt main beli saja...

    ReplyDelete
  3. Salam. Hee kertas fotostat je ni., ada peraduan contest ke mak? ;D

    ReplyDelete
  4. Baru kemarin juga sy beli A4 Produk salah satu supermarket,untuk di kantor :)

    ReplyDelete
  5. Kat ofis Zumal pun guna IK gak ^^

    ReplyDelete
  6. kalau tak cakap pasal IK Yellow tadi, mati2 saya ingat tu muka depan majalah or komik. Cantik & kreatif!

    ReplyDelete
  7. baru tahu ni anis..lama xprint o potostat..so xpernah lg beli a4 paper..heee

    lebih smart packing baru kan..

    ReplyDelete
  8. wahh cntiknye! boleh buat koleksi ni kak anies hehe

    ReplyDelete
  9. Looks like whole of kampung boy in there :). Cute :D

    ReplyDelete
  10. Opis saya pun guna ik paper.. harga & kualiti sgt berpatutan. Tak perasan pulak dah tukar cover mcm tu hehee.. :D

    ReplyDelete
  11. kak dah beli banyak2 sebelum gst hari tu, haha...
    rasanya masih packaging lama..
    watak kartun Ujang ke anies...

    ReplyDelete
  12. laen drpd yg packaging yg slalu.

    ReplyDelete
  13. akak memang guna kertas ni juga sebab ianya murah dan tidak terlalu nipis.

    ReplyDelete
  14. kat opis pun ada yang limited edition tuh.. tapi saya stay guna yang lama lagi.. sebabnya stok kertas masih banyak..

    ReplyDelete
  15. salam singgah..menarik cover nye...

    ReplyDelete
  16. lawa dan ceria hihi rasa nak beli xD

    ReplyDelete
  17. Assalam anies,
    waaaaaaaaa
    meriah laaaaaaaaaa
    iols belom dapat hat ni lagiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  18. Kat kelas Cikna pun guna yg ni, memandangkan kotak dia cantik Cikna dah pun rembat bawa blik,huhuu...;-)

    ReplyDelete
  19. selalu ofis guna kaler hijau.. hehe
    main print je xpenah amik tau pun pasal ni

    ReplyDelete
  20. kat sekolah mmg banyak le indah kiat ni.. heheh.. kadang2 je beli..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆