Kah! kah! kah!

12:00 pm

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

25 Your Words of Lo♥e

  1. heh..heh..kan main ke kedai naik aircraft agaknya jauh sgt rumah tu di pedalaman

    ReplyDelete
  2. Patut la minyak dia mahal...hahaha

    ReplyDelete
  3. apa lah yg kelakar tu . x blh klik . nanti quota cepat habis ... heeee

    ReplyDelete
  4. Kah kah kah kah lah, poyo giler transport :D

    ReplyDelete
  5. amboihh..kemain dia punya transport..haha..patut ler mahaii minyak.. kekekeke.. untung laa..

    ReplyDelete
  6. Meh cikna sambung..... kah...kah...kah.....;-)

    ReplyDelete
  7. Hahahaha....sambung gelak kat sini lak.Maunya tak hangin Encik HB tu..bkn naik kete nak ulangalik g kedai.!
    hahhaha....

    ReplyDelete
  8. ala, ada video ke..tak dapat tengok video tu...ofis ni semua dia block segala mak nenek video...

    ReplyDelete
  9. hehehe... patut la abes minyak...

    ReplyDelete
  10. perh...pegi beli telor dengans sabun je kot kohkohkoh

    ReplyDelete
  11. kerlas pergi beli barang naik heli.hahahahhaha

    ReplyDelete
  12. happy nya... tapi kenpa tak boleh view.. bw petang hari nak terjah2 korang.. peace ^__^

    ReplyDelete
  13. Dey macha esok itu helikopter kasi pulang haa...

    ReplyDelete
  14. Assalam anies,
    iols tak boleh gelak kah kah
    sebab iols tak leh klik he3

    ReplyDelete
  15. Lya x dpt nak open la..tumpang gelak juga la kah kah kah

    ReplyDelete
  16. Hehee.. sempoi gak mcm tu.. bawak heli tu.. :D

    ReplyDelete
  17. hahaha bawak heli..beli telur dengan sabun..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆