Anything 4 ♡...

12:00 pm

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

23 Your Words of Lo♥e

  1. sedihnya
    harap dh dpt penderma

    ReplyDelete
  2. Salute dgn org mcm ni.. mmg cinta yg ikhlas...

    ReplyDelete
  3. terharu dengan pengorbanan...

    ReplyDelete
  4. Sedih tengok uncle tu... Moga ada yang memberi...

    ReplyDelete
  5. suami mithali yg snggup berkorban apa saja utk isteri tercinta...

    ReplyDelete
  6. Im touched dengan kasih sayang antara uncle tu dengan his wife, uhuhu

    ReplyDelete
  7. sedihnya tengok gambar-gambar ni..

    ReplyDelete
  8. Loyal husband :)
    Susah nak dapat suami yang sanggup bersusah payah bersama kita sekarang.

    ReplyDelete
  9. Thanks Anies for being a good n nice friend to me.

    ReplyDelete
  10. mendalam cintanya pada isteri <3

    ReplyDelete
  11. ada lagi ke lelaki macam ni sob sob..

    ReplyDelete
  12. gambar ni dah memberi banyak interpretasi.

    ReplyDelete
  13. Salam. Hee dah dapat kidney donor itu kan? "Just take care of your wife," Kelly replied. "Just take care of her."

    ReplyDelete
  14. Sayangkan betul ngan isteri dia yer.. sanggup mintak donate gitu.. :)

    ReplyDelete
  15. Assalam anies,
    hokeyh
    sob3 dah iols di petang hari :(

    ReplyDelete
  16. demi cintakan si isteri.. sanggup lelaki ni buat gini. sedihnyaa

    ReplyDelete
  17. sedih sgt ni..susah2 payah dia sbb sygkan isterinya

    ReplyDelete
  18. Sedihnya.. demi isteri tercinta

    ReplyDelete
  19. touching lah.. lelaki mcmni la yg kita nak kan..=D

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆