Tak puasa ek?

9:34 am

✿...السلام عليكم✿

Salam Ramadan untuk semua rakan2
blogger yang dihormati.
macam mana puasa so far?
Alhamdulillah... mudah-mudahan
kita dapat melaksanakannya dengan
sebaik mungkin hingga ke akhirnya.
insya-Allah.

lama juga tak bersiaran ni.
bukan merajuk.
bukan menyendiri.
bukan busy.
bukan penat.

tapi memenuhi hutang2 BW dan 'follow back'
yang tertunggak.
ada yang sempat anies singgah,
dan ada juga yang tak sempat anies terjah.
so harap2 ada yang tak berkecil hati.
insya-Allah anies akan singgah teratak yu ols...
cuma lambat or cepat je...
sabaq no!

dan mereka yang ada singgah ke sini,
terima kasih banyak2!

apa2 pun di kesempatan ini
anies ingin memohon jutaan ampun dan maaf
di atas salah silap, terkasar bahasa, tersinggung etc
sama ada sengaja atau tak disengajakan
sepanjang persahabatan kita
di alam maya ini.
mudah-mudahan ukhuwah yang terjalin
ini akan berkekalan hingga ke hujung nyawa.
insya-Allah...

oh, ya... soalan kat tajuk di atas tu
ditujukan kat budak ticit ni...
yang memang sah2 tak puasa
^_^



last but not least...
terima kasih Yang Berhormat Nuffnang
sebab masih sudi 'menjengah' dan 'menyapa'
blog yang tak seberapa ni.
(boleh tersenyum sampai ke telinga)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

30 Your Words of Lo♥e

  1. salam ramadhan anies...hik hik hik, comel jer budak tecit tu...

    ReplyDelete
  2. hik3. comel je sikecil tu. erm... tahniah anies sbb dpt duit raya dr nuff..hehe

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan..singgah sini..rasa nak cubit2 pipu dia

    ReplyDelete
  4. Selamat berpose anies..

    ReplyDelete
  5. selamat menjalani ibadah puasa . sis juga mohon maaf andai ada tulisan n komen yg mengguris rasa .

    ReplyDelete
  6. salam ramadan anies selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  7. akak pun sejak akhir2 ni jarang bw..huhu..tak sempat..selamat berpuasa ye..

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadhan Anies... slmt menjalani ibadah puasa.. :)

    ReplyDelete
  9. salam ramadhan juga

    adik tu teringin tu..

    ReplyDelete
  10. haha..dia konpius..tak tau nak pilih yg mana..semua nampak sedap.

    ReplyDelete
  11. Selamat Berpuasa Anies..

    ReplyDelete
  12. bulan posa ni..nampak apa je sedap anies..
    untung adik tu no...

    ReplyDelete
  13. selamat menjalani ibadah puasa Anies :)

    ReplyDelete
  14. salam ramadhan anies n selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  15. tengah pilih cokelat untuk berbuka ke si kecik tu?

    ReplyDelete
  16. selamat menyambut bulan ramadhan :)

    btw, yus follow sini :D

    ReplyDelete
  17. ehem..ehem..takpose ehh...

    ReplyDelete
  18. alala tomeynyer budak tecit tu ;)

    ReplyDelete
  19. selamat berpuasa.. dah 5 haripun kita puasakan...

    ReplyDelete
  20. I like cakes very much!
    Kalau ada sebijik dalam fridge.. Asik mengulang je kejenye.

    ReplyDelete
  21. Salam ramadhan, Kek tu mencabar sngt la anies......;-)

    ReplyDelete
  22. Harap tak terlambat nak ucap Salam Ramadhan :)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆