Pelancaran majalah Aisyah + giveaway untuk yu ols!

10:00 am

✿...السلام عليكم✿

Walaupun KLIHF 2014 dah menutup tirainya,
tapi anies masih lagi nak share tentang apa
yang dah berlaku sepanjang program ni.

salah satu acara yang kami adakan
sempena program ni adalah majlis
pelancaran majalah terbaharu keluaran
AM Sdn Bhd iaitu majalah AISYAH!

spesifikasi majalah Aisyah:

deskripsi majalah: Aisyah merupakan sebuah majalah untuk wanita
yang kaya dengan pengisian ilmu berteraskan nilai Islami.
majalah ini mengambil kira pelbagai pendekatan ilmu yang
dapat memenui kehendak seorang wanita untuk menjadi wanita muslimah.
antara isu-isu yang dipaparkan: wanita sebagai seorang individu
berkerjaya, wanita dan keluarga, wanita dan masyarakat menurut
perspektif Islam dan lain-lain.
jumlah muka surat: 96
colour: 4 colours
sasaran pembaca: 21 tahun dan ke atas
binding: perfect binding
harga: RM8 (SM), RM9.50 (S/S), Brunei B$8.00, Singapura S$8.00
jumlah keluaran: 1 / per month
FB: https://www.facebook.com/majalah.aisyah
antara kandungan: Munakahat, Ibrah, Adam, Mudahnya Masak Chef Nan, Novel Bersiri, Bisnes Online, Ustaz Cinta, etc.

dan seperti yang tertera kat title entry,
khas untuk followers blog ni,
4 BUAH MAJALAH AISYAH FIRST EDITION ini
akan MENJADI MILIK YU OLS.
nak tak??

okey, kalau nak, sila amati syarat-syarat berikut:
1. yang ada akaun FB, sila LIKE fanpage majalah Aisyah. klik DI SINI.
2. yang tak ada akaun FB, di ruangan komen, sila sambung ayat ini: SAYA INGIN MENDAPATKAN SENASKHAH MAJALAH AISYAH KERANA ______________ jumlah perkataan - TIADA HAD.

3. sertakan URL blog.

4. sertakan VALID EMAIL ADDRESS.
5. kalau nak buat entry untuk GA ni, sertakan LINK sekali. kalau tak nak buat pun tak apa.
6. tarikh tutup: 7 JULAI 2014 (ISNIN)
7. pemenang akan dipilih menerusi random.com.
*pemilik akaun FB juga perlu mengikuti syarat nombor 3 & 4.

so, ALL THE BEST ya!

last but not least...
ada beberapa keping gambar yang sempat
diambil semasa pelancaran majalah AISYAH.
cekidaut!

Irma Hasmie & majalah Aisyah.
nak tahu apa cerita lebih lanjut?
dapatkan majalah Aisyah sekarang!

kudap-kudapan khas untuk mereka yang join
majlis pelancaran majalah Aisyah.

sewaktu majlis berlangsung...
orang ramai memenuhi pentas utama.
rasa macam tak bernafas masa ni...
ramai sesangat!

salah seorang finalist covergirl majalah Aisyah
sedang mendeklamasikan sajak.

Heliza Helmi merasmikan pelancaran majalah Aisyah.
yang yu ols nampak kat replika majalah tu
adalah cover untuk next issue.

autograph session bersama peminat
di booth AM.
sesak woo...

dari kiri Amin Idris, Felixia Yeap, Mizz Nina dan Noor Kumalasari.
mereka sedang berdiskusi dalam salah satu program yang 
terdapat sepanajng KLIHF 2014.
oh, ya sebelum terlupa...
AHLAN WASAHLAN KEPADA SAUDARI BARU KITA...
RANIA a.k.a FELIXIA YEAP yang dikhabarkan akan
mengucapkan 2 kalimah syahadah pada hari ini.
ALHAMDULILLAH... bertambah lagi umat Muhammad. 

Yatt Hamzah (berkalung bunga) tengah busy 
layan customers yang datang ke booth nyer...
i found her a very friendly person.
sambil layan customer sempat berselfie dengan peminat.

berminat untuk menjadi sebahagian daripada
team majalah Aisyah?
hubungi pemilik emel di atas ya!


Yang Ni Pun Best Juga Taw!

64 Your Words of Lo♥e

  1. Congrats on the launch !Semoga terus maju jaya AM Sdn. Bhd.

    ReplyDelete
  2. bestnyer majalah baru..tak sabar nak baca ;)

    ReplyDelete
  3. Saya inginkan senaskah majalah aisyah kerana majalah ni keluaran baru mesti isi kandungannya pun unik,padat n mempersonakan..wow bestnyer kalau dpt free

    email:adna2029@gmail.com
    blog:adna2029.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. wow..bestnya..
    nak tanya, perlukan model muslimah tak?
    kalau ada perlukan model muslimah, ecah sangat berminat.. =)

    ReplyDelete
  5. Orang lelaki boleh baca 'Aisyah' jugak kan...

    ReplyDelete
  6. bestnye keje tu tapi akak tak dapatler memohon tak der kepakaran gitu...
    bestnyer yerk dapat tengok ramai artis2ni yerk..

    ReplyDelete
  7. nak juga majalah Aisyah percuma

    http://kakrose.blogspot.com/

    rose_izaura@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  8. benda besttt opkosss la nakkk
    hahaha

    http://lilyecah.blogspot.com/

    email : sayangluqman88@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  9. memang best bila tgk gambar2 ni.. comel je yat. alhamdulillah 3 julai felixia sah menjadi wanita solehah

    ReplyDelete
  10. semua selebriti tu akak minat, anies. bestnya..

    "saya ingin mendapatkan senaskah majalah Aisyah kerana tertarik pengisiannya yang mempunyai nilai Islami. Sebagai wanita Muslimah pasti majalah ini memberi manfaat dalam kerjaya dan keluarga. Harga majalah juga berpatutan dengan helaian muka surat"

    p/s satu lagi...nama Aisyah tu mengingatkan saya kepada Saidatina Aisyah Ummul Mukminin...

    ReplyDelete
  11. majalah baru.. untungnya dpt join majlis mcm nie..

    ReplyDelete
  12. Saya join GA

    Saya ingin mendapat kan majalah Aisyah kerana mempunyai pengisian yang menarik dengan pelbagai ilmu tentang kehidupan.

    http://ssurianahyana.blogspot.com/

    EMAIL :ssurianahyana@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Wahh bagus ni... thanks sharing.. :)

    ReplyDelete

  14. http://chenachenis.blogspot.com/

    email:azlealee@gmail.com

    ReplyDelete
  15. wahhh.. best ni...

    http://mialiana.com

    contact@mialiana.com

    p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

    ReplyDelete
  16. Keep it up! All the best.

    ReplyDelete
  17. good luck ye :D

    salam From indo :D
    singgah sini dari blog mialiana :D

    ReplyDelete
  18. huhu..untung gk klu dpt majalah ni..

    ReplyDelete
  19. beatnye pergi pelancaran mjlh aisyah...

    ReplyDelete
  20. Manisnya felixia..

    Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

    Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)

    ReplyDelete
  21. singgah dan follow sini dari blog mialiana :))

    ReplyDelete
  22. Wahhh, Good luck Aishah! Insya-Allah, diharap semoga Aishah terus berjayaa! Aminn

    follow sini :)

    ReplyDelete
  23. Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  24. teringin nak jd penulis majalah..tp xda bakat..tulis dkt blog ja la..hihi

    singgah dr blog kak mia
    www.opzzpinky.my (done follow)

    ReplyDelete
  25. saya pun xde bakat done follow
    www.mizisempoi.com

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum. ayu nak majalah Aisyah sebab ayu memang minat majalah gini. Manatau lepasni akan terus fokus dengan aisyah.hehe..

    http://ayuzan.blogspot.com
    email : ayuzan@hotmail.com

    good luck. :)

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum.
    Saya ingin mendapatkan senaskah majalah Aisyah kerana saya percaya majalah Aisyah mampu mengisi masa lapang saya dengan membaca maklumat yang berfaedah serta meningkatkan iman. InShaaAllah :)

    Link blog : http://theonlygirl98.blogspot.com/
    Email : karimahzulkafali@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Suka Heliza sebab comel dan lemah-lembut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak masuk majalah Aisyah tu boleh tak? Hehe.. Begitu x malunye aku ni..

      Delete
  29. Semoga semuanya dipermudahkan untuk team group untuk majalah Aisyah.... nice2

    ReplyDelete
  30. meriah la majlis perlancaran majalah aisyah ni. nanti nak pergi cari. isi kandungannya lebih kepada isu apa ye anis?

    ReplyDelete
  31. teringin nk dptkan Aisyah... nanti nak join la

    ReplyDelete
  32. salam ramaadhan...

    Saya ingin mendapatkan senaskha majalah Aisyah kerana.... Firstly , nama majalah tuh sama dengan nama saya..hehe , second..saya memang gemar mengumpul majalah..dan merupakan pembeli setia majalah remaja..if saya dapat 1 naskha majalah Aisyah..dan saya nakjadikan majalah ni collection terbaru saya..

    http://aisyahambris.blogspot.com

    aisyah.ambris@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. harap tahun depan ada lagi KLIHF ni :)

    ReplyDelete
  34. Alhamdulillah smuanya bjln lncar.
    Menarik jugak majalah ni..

    ReplyDelete
  35. tq anies coz kongsi info pasal majalah aishah ni.akak nk like la fb aisyah tu

    ReplyDelete
  36. Assalam..

    Saya singgah dan follow dari blog Kak Mia. Salam ukhwah fillah ;)

    p/s - nampak best je majalah aisyah ni. nak try beli la. btw, congrats ya! ;)

    ReplyDelete
  37. Saya ingin mendapatkan senaskah Majalah Aisyah kerana saya ulat buku dan ingin mengetahui segala pengisian dalam majalah tersebut.

    URL : http://cikna136.blogspot.com/
    E-mail : cikna136@gmail.com

    P/S : FB kena block,huhuu.....;-)

    ReplyDelete
  38. salam. wahhh bestnya dapat join!

    ReplyDelete
  39. wah..sis bagi alamat dan nama penuh boleh tak?sis antara top komentator blog kathy.

    ReplyDelete
  40. Saya ingin mendapatkan majalah Aisyah kerana majalah ini merangkumi segala aspek dari segi agama sehinggalah ke masakan. amat tertarik dengan pengisiannya dan yang penting sekali majalah ni berteraskan islamik untuk memajukan lagi wanita-wanita islam.

    link blog :http://nuyushahidarahim.blogspot.com/
    email : shahid_da87@yaho.com

    ReplyDelete
  41. Saya inginkan senaskah majalah aisyah kerana majalah ni keluaran baru mesti isi kandungannya pun unik,padat n mempersonakan..wow bestnyer kalau dpt free

    email:adna2029@gmail.com
    blog:adna2029.blogspot.com
    bulan kelahiran :29.10.1983

    ReplyDelete
  42. congrat ya buat peluncuran perdananya :)

    ReplyDelete
  43. congrat ya buat peluncuran perdananya :)

    ReplyDelete
  44. tqvm for the reminder..aduhai, harap2 tak terlepas peluang..

    kak salin baliklah ya..

    "saya ingin mendapatkan senaskhah majalah Aisyah kerana tertarik dengan pengisiannya yang mempunyai nilai Islami. Sebagai wanita Muslimah pasti majalah ini memberi manfaat dalam kerjaya mahupun membentuk keluarga harmoni. Harga majalah juga berpatutan dengan helaian muka surat"

    URL: http://bicaraneem.blogspot.com

    e-mel: hanim_rahmat@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  45. nina pun nk join la sebelum terlambat.. hehe


    Saya ingin mendapatkan majalah Aisyah kerana majalah ini mengandungi segala info semasa buat wanita dan juga gadis di luar sana terutama wanita Muslimah dengan harga yang berpatutan :)


    URL blog:
    http://sukasamko.blogspot.com

    e-mail: amaninamads@ymail.com

    ReplyDelete
  46. menarik majalah ni dengan ilmiah :)

    ReplyDelete
  47. macam best je majaalah nie anies

    ReplyDelete
  48. dah terlepas lah pulak ... bkn rezeki .

    ReplyDelete
  49. Alhamdulillah bertambah lagi bahan bacaan kita semua ;)

    ReplyDelete
  50. alaaa ruginye terlepas dah GA kak anies buat T____T


    tapi takpe.. menarikla majalah aisyah nih.. meriahnye majlis tu kak anies !

    dan errr creampuff tu smua.. adehhhhh laparnye T_____T

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆