15 Ramadan 1435H : selamat hari jadi anies!

12:00 pm

✿...السلام عليكم✿


Alhamdulillah...
dengan itu, bertambah lagi usiaku ini.
yang ke berapa ni?
baru je 18 tahun.
^_^

so, cam ne ek anies boleh tahu
yang hari ni birthday hijrah anies?

sebenarnya memang dah lama tau
sebab arwah abah ada buat note
kat surat beranak tentang tarikh lahir
anies ni.

then 2 tahun lepas, terjumpa 1 website
ni and anies check, memang betul... anies
lahir pada 15 Ramadan.

so kalau yu ols nak tahu 
BILA TARIKH LAHIR YU OLS 
MENGIKUT TAHUN HIJRAH,
klik je kat SINI.

ok... tu je...
anies nak gi makan kek kat atas tu sekejap.
ops!!


p/s Vielen Dank, dass du meine Liebe...
 fur Ihren wunch...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

30 Your Words of Lo♥e

  1. Sanah helwah anies.. semoga umur dirahmati Ilahi..

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Anies...
    Dah pergi dah web site tu... menarik.

    ReplyDelete
  3. Happy besday anies,selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  4. Selamat menyambut hari kelahiran Anies. Semoga Allah senantiasa memberkati kehidupan... aamiin... :)

    ReplyDelete
  5. happy birthday anies, moga sht bhgia pnjg umur murah rezki..

    ReplyDelete
  6. slamat hri jdi anies, smoga pnjang umo dan murah rezeki, Aminn

    ReplyDelete
  7. Happy birthday! :D


    p/s: kite bulan safar lah hihi

    ReplyDelete
  8. happy birthday ^^ wah sama nama pulak tu hehe

    ReplyDelete
  9. happy birthday anies..yang ke tut..tut:- rahsialah tu..
    sama dengan anaknda sulung kak, yg lahir bulan ramadan juga..
    kak anim lahir syawal..huhu

    ReplyDelete
  10. sanah helwah anies..
    semoga bahagia bersama si dia mr' right

    ReplyDelete
  11. Sanah Helwah Anies..

    Senoga hidup anies diberkati Allah dan dimirahkan rezeki selalu

    ReplyDelete
  12. selamat ulang tahun ya...
    moga cita cita dan keinginannya bisa terkabul...amin :)

    ReplyDelete
  13. Selamat Hari Lahir Anies.. :))

    ReplyDelete
  14. salam. have a nice birthday ..sorri tau lambat wish hehehe

    ReplyDelete
  15. selamat menyambut hari lahir ... birthday sis 1 ramadhan ...

    ReplyDelete
  16. happy belated birthday anies...semoga anies berjaya di dunia dan akhirat...

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum...anies,

    hehehe semalam pun hari lahir mselim3 ... 14/7/.. sama tarikh lahir . Cuma umur aje berbeza ..

    mselim3

    ReplyDelete
  18. nak kad raya tak ... meh bagi alamat ... terima kasih .

    ReplyDelete
  19. Selamat ulang tahun kelahiran yer Anies ;)

    ReplyDelete
  20. Selamat hari lahir Anies, semoga panjang umur&murah rezeki......;-)

    ReplyDelete
  21. happy besday anies.. tahun ni tak sempat nk wish on time. habis la dh pandai cakap jerman

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆