GA raya, babe! 2

5:30 am

 ..السلام عليكم

Sama seperti tahun lepas, raya kali ni sekali lagi anies ingin menganjurkan GA raya khusus untuk pembaca blog ni yang dihormati.
ceh wah! ayat skema tu...

err... ada ke yang nak join ni?
well kalau nak join, kacang je.
apa yang perlu yu ols buat adalah, taip di ruangan komen:
pilih 5 keping angpow yang digemari dan sertakan VALID email address.
contoh macam ni:

1,2,3,4,5
akuhemsem@yahoo.com.my




kalau nak hebah2kan GA ni kat blog / FB / Twitter / IG yu ols, amat2lah dialu2 kan.
kalau tak nak pun tak apa.

apa hadiahnya, anies?
hadiah2nya adalah:
pemenang 1-3 akan menerima barangan Ana Muslim manakala pemenang 4-10 akan menerima 5 keping angpow yang diplih.
tarikh tutup: 26 JULAI 2013 (Jumaat) dan pemenang akan diumumkan menerusi email pada 29 JULAI 2013.
so pastikan email yu ols aktif ya.
tu je...
all the best!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

49 Your Words of Lo♥e

  1. nak join anis...hehe..

    saya paling minat angpau no 4...hehe..

    nk pilih 4,2,8,10, 3

    ricky_izz@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. 1,5,6,7,9

    diana.rashid36@gmail.com

    ReplyDelete
  3. 4,6,8,10,11

    aswa@matrade.gov.my

    ReplyDelete
  4. comelnye sampul duit raya tu...nak join jugak :)

    ReplyDelete
  5. 3,5,6,8,9

    juna_ai@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. 3,5,6,8,9
    (tp kalau boleh nak semua sbb semuanya superb cun)

    kamsiah70@gmail.com

    ReplyDelete
  7. 7,3,9,5,1
    norazizahsamsudin@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Waa GA yang senag macam ni ummi nak join, hehe..

    1,3,5,9,11

    ummiross@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Waa GA yang senag macam ni ummi nak join, hehe..

    1,3,5,9,11

    ummiross@gmail.com

    ReplyDelete
  10. nak juga...

    1,5,8,6,9

    qhaifa_nur@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  11. 1, 3, 5, 8, 9
    nabilamedan@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. join....

    3,5,6,7,11

    nureen_345@yahoo.com

    :)

    ReplyDelete
  13. semua cantik2 serabut nak pilih ni

    5, 3, 6, 8, 7

    kesumaangsana5@gmail.com

    ReplyDelete
  14. nak nak nak

    2,3,4,8,11

    boelh bagi saya tak? hahahha

    daddydee.net@gmail.com

    ReplyDelete
  15. krole minat yang 7,8,9,10,11 huhuhu cumil sangat

    krolezie@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. Thanks jemput rietta...

    2,3,5,8,9
    henrietta3321@gmail.com

    ReplyDelete
  17. 1,2,3,6,8

    Sebabnya cantik dan ada sampul raya yang ada gambar budak lelaki dan perempuan menggambarkan kemeriahan raya...

    aliza_azis@ymail.com

    ReplyDelete
  18. 3,5,6,7,10
    nurhidayah9516@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. Saya tak pernah pun joint mana-mana GA. Rasanya GA ni pasti mudah. Saya nak cubalah.

    Bismillahirahmanirahim,

    saya pilih 2,4,6,8,9

    mie_adham86@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. Salam Anies...best ni nak join!

    Pilihan k.atie 2,3,4,8,9

    Email:azatie_sayang7071@yahoo.com.my

    Terima kasih Anies!

    ReplyDelete
  21. akak join yer anies...hehe
    razucute@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. 3, 1, 6, 8, 4

    normj1001@hotmail.com



    p/s: Sis, nak hantar wakil Ahad ni pun boleh :D

    ReplyDelete
  23. nak mwriahkah jgk lah segmen ni..
    akk pilih 3,4,7,8,11

    ieja.iskandar@gmail.com

    ReplyDelete
  24. 3, 4, 6, 7, 8,

    maszvemma@gmail.com

    ReplyDelete
  25. akak nak join...hari tue akak ada dapat angpow ana muslim hihihi

    akak pilih

    5,1,6,9,11

    ccherosliza@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. ala comelnya tp taut tak sempat join..

    apa pun selamat mencuba nasib semua :)

    ReplyDelete
  27. akak pilih..

    3,5,6,7 dan 9

    wantie_mir@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. alamak..kak tak nak terlepas..

    4,8,9,10, 11
    hanim_rahmat@yahoo.com.my

    p.s mudah2an kak dapat, heee...suka nanti 2 Abdul

    ReplyDelete
  29. acik pilih 1.5.6.8 dan 9
    mak3hero@yahoo.com
    terima kasih anies..jemput acik menyertainya

    ReplyDelete
  30. Nak join... 2,3,5,8,11

    nora1404@yahoo.com ;)

    ReplyDelete
  31. Nak Join la.

    pilih no 1, 3, 6, 9, 10

    email : newsbankami@gmail.com

    menarik ni. nanti nak repost kt FB

    ReplyDelete
  32. join! ^^

    1, 2, 7, 10, 11

    nurulhidayahamid@gmail.com

    ReplyDelete
  33. best nyeee... dapat angpau anamuslim, feveret cik bieha :

    Bismillahirahmanirrahim:

    7,3.5,6,9

    nealopah@gmail.com

    ReplyDelete
  34. nina join la.. hehe


    1,2,4,8,9

    amaninamads@ymail.com

    ReplyDelete
  35. Hi, saya tengok chukup...let others try.
    The ang paus look cute too.
    Have fun and good luck.
    Lee.

    ReplyDelete
  36. madam datang join..
    mintak2 ada rejeki arasy.. hahahah

    1,3,5,9,10

    lindaherdani@utem.edu.my

    ReplyDelete
  37. Nak join jugak...

    1, 3, 5, 6, 9

    zulina_zul@yahoo.com

    ReplyDelete
  38. nabila join ye
    2, 4, 7, 9, 10
    syazanabila501@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Chanteknyer..
    2 3 kucing berlari..
    Acik mau..acik mau..
    Hehe

    2,3,4,8,9
    Sakuramdrazali@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. Salam Anies
    1,3,5,6,9

    shaizax@mail.com

    ReplyDelete
  41. nak join!!!nk join!!!!

    3,5,6,7,9

    miesz82@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  42. sempat ke lagi...bunda nak no. 3 6 7 5 9...

    norazis2908@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Joint juga ..

    Pilihan saya : 8,9,4,1,3

    cempaka_1002@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. join..
    2,4,8,9,11
    kjie2934@gmail.com

    ReplyDelete
  45. Salam singgah anies.
    Ikan selayang dan ikan lolong tu manis. Kalau ikan lain tu kurang sedap.Kembung pun ok jugak.

    ReplyDelete
  46. sempat tak nak join anis? bru dpt online..

    saya suke 1,2,5,7,10

    hehe.

    maizatulasnida@gmail.com

    ReplyDelete
  47. plg minat no 6 hehe

    dan sy akan pilih 3,5,6, 9, 10

    kupas_bawang7@yahoo.com

    sempat ke lagi ni ? huhu

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆