Selangor Book Fair 2012

9:48 am

Ni merupakan pesta buku kedua terbesar selepas KLIBF.
dan seperti tahun2 lepas, pihak Ana Muslim (AM) juga tidak ketinggalan untuk mengambil bahagian.
jadi, kawan2 yang tinggal berdekatan esp. Shah Alam, Klang, Subang Jaya, etc (akuzle ayu, papa mifz, mama aini, aku budak klang, cahaya cinta Ilahimmm sapa lagi ya?) dan yang sewaktu dengannya, pakat2 serbu SACC ya!
yang duduk jauh pun, jangan tengok je... kena datang juga!
mana la tau kan, ada 'rezeki' untuk anda nanti??
insya-Allah, anies akan berada kat sana (barangkali sebelah petang - ceh, bajet ayat retis!)
so, see you there!!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

34 Your Words of Lo♥e

  1. bookfair!x sempat nak gi.....bz beno..huhu

    ReplyDelete
  2. best la org2 selangor...
    nak g ajuh benor...
    tp rasanya 9/7 nureen ada area putrajaya kot hehehe

    ReplyDelete
  3. salam...kat Pesta Buku Kedah diVillage Mall S.P baru2 ni pun ada barangan Ana Muslim.

    ReplyDelete
  4. jauh pulak...
    sesekali dapat join best...

    ReplyDelete
  5. bagi org sana aje yg pergi..ye.

    ReplyDelete
  6. Tak sempat pegi jadual dah penuh. InsyaAllah satu hari nt dapat juga jumpa
    Anies..

    ReplyDelete
  7. bestnye....klu ada rezki nak pergi la...

    ReplyDelete
  8. ok insyaAllah .. bole dtg weee :)

    ReplyDelete
  9. boleh la p ni,.. rasa2nya kalau p booth AM kenal tak akak? weekend ni akak ada family day, cuma sabtu depan kalau ada masa nak p, sebab ahad 8hb ada sukan sekolah,.. harap2 dapat lah ke sana ...

    ReplyDelete
  10. assalam anies..insyaallah nanti mama dtg tau..he2x..

    ReplyDelete
  11. tak sempat nak menjengah...

    tunggu kat pwtc kalao sempat teringin benar nak pergi

    ReplyDelete
  12. wahhh best laa sape yg dapat pegi..

    ReplyDelete
  13. camner nk cam kalo kami gi sn? :)

    ReplyDelete
  14. ulat buku rupanya..bagus la... ;) btw, join la contest tu...best tau..hehehe...

    ReplyDelete
  15. SACC tu belakang rumah jeee
    harus lah terjah nanti.hahaha

    ReplyDelete
  16. sehingga 9 july yer...insyallah kalau berkesempatan papa mifz jengah yer...:)

    ReplyDelete
  17. aduh masa ni time pack sgt2 lah!

    ReplyDelete
  18. kalau tak de aral melintang, akan ke sana & terus ke rumah MIL di klang

    ReplyDelete
  19. Kalau Pakcik Temuk datang, mungkin anies beri "diskon" sampai 50%! Semoga sukses.

    ReplyDelete
  20. ada pesta buku lagi.. syok ni mengadirkan diri.. lst time kat PWTC aku pgi.. ni macm tak sempat je bagi ni..

    ReplyDelete
  21. wahhh besnye ade pesta buku !
    alamak tp kat S.alam.. hurmm ~







    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  22. seronoknyer,,.kalo dekat sure pegi

    ReplyDelete
  23. x sabar nak pergi nanti !! boleh shopping buku byk2

    ReplyDelete
  24. Aiyark! Sory semlm wat lintas hormat ajer. Nk jln2 lagi tp si abg imran dh ngajak balik. Awk ader ker semlm? (ahad)

    ReplyDelete
  25. Jauh benor nak pergi ni haha..:)

    ReplyDelete
  26. wah tak pernah lg baca majalah ana muslim ni...patut cuba baca lepas ni..

    btw thnx for dropping by ;)

    ReplyDelete
  27. ada kesempatan nanti jengok jua..

    ReplyDelete
  28. kita tak pernah pi book fair, mesti best kan, salam kenalan...i follow..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆