Congratulations! GA winners #1

9:00 am


ni adalah jawapan untuk pic di bawah dalam entry NI!


so, dengan ini diumumkan bahawa...





yea yea yea...
tahniah, tahniah!


anies tau ada yang men tembak je...
ada juga yang cuba jawab dengan bersungguh2 macam nak jawab exam.
tapi belum ada rezeki.
jangan marah no...
insya allah ada rezeki anda next time...

btw, yang da menang tu jangan LUPA KASI EMEL ADDRESS.
nak GA tak?

p/s korang mesti skodeng tau blog2 ni:
wahida
dhiera
nureen
kak ros

rugi kalau tak skodeng...
bak kata pepatah, tak skodeng maka tak chenta...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

38 Your Words of Lo♥e

  1. Tahniah kpd pemenang :) jom terjah..!

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat mereka yang berjaya meneka dengan tepat. :)

    ReplyDelete
  3. ok... ini serius lawak~
    dah la tak pernah jumpe durian belanda. main taram je.. sekali betul.
    nak lempeng sendiri laju2... huhu.
    tapi yeay!!!

    emel kite: dhieranottie@gmail.com
    huhu

    ReplyDelete
  4. tahniah yang menang walaupun hantam yerk... lama tak makan durian belandani..

    ReplyDelete
  5. wah salah...heheheh

    papepun tahniah wat mereka yg bertuah...

    ReplyDelete
  6. adoi! xde rezeki..haha
    tahniah yg mng..

    ReplyDelete
  7. haha
    setailo..boleh pulak teka tepat..kehkehkehhh

    ReplyDelete
  8. wallaweh...aku menang? serius aku tgh gosok2 mata neh...ekekek...bukan apa nok, selalu aku main teka2 tak kena tau, sekali ni betul lak...
    sayang ko lah!!

    ko ada kan email aku?

    anyway, tengs dear!!

    ReplyDelete
  9. slalu miss GA anies waaaaaaaaaaaaa!
    anyway congrat buat kngkwn yg mnang ;D

    ReplyDelete
  10. wahhh mcm x caya ja.. mana hentam jerr tue... cayalah..
    rezqi bb ni :)
    thx anies inform, nureen meeting pg td tue yg tgh ari baru buka blog :)
    jap2 nureen email yerr

    ReplyDelete
  11. eh lupa lak..
    email nureen ingat x?
    hehhee
    nureen _345@yahoo.com :)
    thx ya
    nureen blom pos lagi k.. bz sikit ;p

    ReplyDelete
  12. eh td dh komen 2 kali x der ek..
    suka ni tersenyum lebar nureen buka n3 anies ari ni..
    pg td ada meeting so lmbt cikit berbw

    ReplyDelete
  13. sebenarnya sekilo 100g..tp 100g tu tuan blog ni dah makan..tak aciii...

    *aku blik smbil nyany lgu yuna..ini tidak adil tidak adil tidak adil .......bla..bla..bla..

    ReplyDelete
  14. ketinggalan LRT la anies..x terbaca n3 ni pun..hihi..tahniah buat para pemenangnyer...

    ReplyDelete
  15. alooo..aloooo macamana nih bole terlepas pulak...

    my fev tuh...tahniah buat mereka

    ReplyDelete
  16. tahniah kepada semua yang tepat meneka...

    ReplyDelete
  17. uncle nak hadiah durian belanda?

    ReplyDelete
  18. waaa...terlepas peluang. apapun tahniah kpd yg berjaya...

    ReplyDelete
  19. tahniah pada yg menang tu..dah tau sekilo..saja jawab salah..heheh

    ReplyDelete
  20. agak lama tak makan durian ni..dulu siap ada pokok kat kampung.tapi sekarang tak de la dah..

    tahniah pada yang berjaya..:)

    ReplyDelete
  21. Hah... WuMing sikit saja nak kena tuu..

    he..he..he.. Apapun tahniah kepada yang berjaya...

    ReplyDelete
  22. adehh ... salah upenye...hhiihii, tahniah pd pemenang

    ReplyDelete
  23. waa tahniah2,ummi tunggu peluang lagi sekali,hihi..

    ReplyDelete
  24. anis, virus apa lagi? adoiiiiiiiiiii tak habis2 dgn virus..camanalah akak nak buat.. akak ada add belog baru ke kat sidebar ek??

    ReplyDelete
  25. salam Khairin,

    He.he.he......tak sangka la pulak,macam tak percaya ni...Kak Ros teka ja boleh menang...Rezeki kak Ros nih he.he.he...Terimakasih lah ya Anies....suka sangat...

    Ni ha email kak Ros:
    rozisalehin@gmail.com

    ReplyDelete
  26. alamak...macam mana aku tak tahu ada pertanding ini...rugi-rugi!

    ReplyDelete
  27. ala tak menang pulak huhuhu...tapi takpe cuba lagi kan, tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  28. tahniah kepada pemenang....Anis bukan ke ABK jawab sekilo.......tapi tak ada nama pun ...wa wa.wa

    ReplyDelete
  29. wahahaha.. memang besar gedabak sampai sekilo

    ReplyDelete
  30. haha.kelakarlah kak anis niii.. btw.akak takde fb ke? nk add :D

    ReplyDelete
  31. tahniah kpd semua pemenang dan syabas kpd pengajurnya ie awak

    ReplyDelete
  32. tahniah buat semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  33. pagi ni tiada entry ea?hehehe

    bz la tu..take care sis^^

    ReplyDelete
  34. adeh.... macam mana aku bleh ter missed ni.... anis, next question???

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆