Another gathering, please!

5:17 pm

TERIMA KASIH Dato' LF.
TERIMA KASIH kepada para blogger seperti kak cik seroja, uncle gedek, AA azie-azah, PCL dan mamadiana, serta para blogger lain yang hadir

meriah dan kecoh!
itu yang dapat digambarkan.
rasa macam pernah bertemu dan bersua muka padahal ini kali pertama.

harap-harap di masa hadapan, majlis seumpama ini dapat dilangsungkan lagi.
TERIMA KASIH sekali lagi kepada tuan rumah, Dato' LF dan datin yang begitu peramah dan mesra rakyat ;-)

:: nak upload pic banyak2 tetapi agak mencabar keimanan dengan computer cap kura-kura jadian ni.
kalau yu ols nak tengok, jengah la kat blog depa ya!










jom rembat iPad di sini!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

31 Your Words of Lo♥e

  1. Hey...! Kita tak sempat bergambar sama-sama la tadi...!

    ReplyDelete
  2. amboi meriahhnyaa depa.next gathering bila?nk joinnnn!cewah.hehe :D

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    PERJUMPAAN KITA ... JADI TERIMA KASIH KPD KITA SEMUA .. INSYAALLAH BERTEMU LAGI UTK MEMPERKUKUHKAN LAGI JALINAN UKHWAH YG SUDAH TERJALIN

    ReplyDelete
  4. bestnyesr...knpe kite xde yerr? hihi

    ReplyDelete
  5. Memang best ar. Untung sy ikut Kak Anies. Walaupun x brapa knl dgn blogger2 lain tp smuanya ramah-tamah.

    ReplyDelete
  6. Confirm meriah ni..bila nak buat lagi? nak join sekali bo kan...hehe

    ReplyDelete
  7. mcm best..pertemuan di alam nyata...

    ReplyDelete
  8. bestnya.... tntu meriah dpt jumpa rmai2 camni..

    ReplyDelete
  9. meriah sungguh. saya dah baca entri kat blog Nyanyisunyi. kelihatan semuanya bergembira.

    syabas kepada penganjur.

    ReplyDelete
  10. wah bestnya anies dpt join !!!..mama tak dapat join sbb mama ke N9..ni baru sampai rumah..hu2x..

    ReplyDelete
  11. bestnya..mesti syok dapat berjumpa ni..

    #nak ikut juga..hehee

    ReplyDelete
  12. suka dah kenal orgnya, boleh jumpa lagi...pcl pon request yg sama.

    ReplyDelete
  13. pagi ni banyak la entry2 yang buat saya cemburu dan rasa nak gigit2 lappy..
    heheheh

    ReplyDelete
  14. wah3... n3 fast but not furious laa kan? tengkius menglemerkan ahkak...

    ReplyDelete
  15. Terimakasih ANIES
    suka dapat jumpa Anies.

    Maaf tak dapat bersembang lama lama.

    ReplyDelete
  16. la~~takkan gambar pagar je~he~~

    ReplyDelete
  17. perghhhh... meriahnya... best la

    ReplyDelete
  18. teringin sangat nak join tapi ...

    semalam banyak pulak halnya di rumah

    ReplyDelete
  19. bujal jeles gamba dia takde.. kekeke..

    khairin ke anies.. tu la kita kata dah, kita konfius.. hehe.. apa pun, selamat berkenalan dan bertonyeh (sembang)... best kan..

    kita curik banyak gamba kat sini ehhh... :)

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah..ia berjalan lancar....

    ReplyDelete
  21. tahniah kpd blogger2 ye..tumpang gmbira dr ke jauhan ..

    ReplyDelete
  22. seronoknya..tahniah.. dpt kumpul ramai2 mesti meriah!

    ReplyDelete
  23. waahhh bestnyer......tak berkesempatan >_<


    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/aku-hanya-mahu-kamoooooo.html

    ReplyDelete
  24. wow happening sungguh! jlas tpancar d wjh msing2 ksrnokn tu ;D

    ReplyDelete
  25. waa bestnya, memang nampak meriah, teringin nak jumpa jugak..

    ReplyDelete
  26. bila la dapat join ni...ish2 ada2 saje hal bila nak pergi...

    ReplyDelete
  27. bz ke sis??hehee

    #selamat malam ya^^

    ReplyDelete
  28. suka tengok gambar banyak2.. even komputer cap kura2 jadian pun tapi blh jugak kan hahahahaha oyeh! tepok tangan,..:D

    ReplyDelete
  29. salam. baru mula nak kenal2 dalam alamaya pula.

    ReplyDelete
  30. meriah sesangat....
    kalu dah nama blogger, sana sini org ambik gambo yerk.. makanan penuh lagik atas meja tu.. hehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆