10 iPAD UP FOR GRAB!

4:47 pm

STICKY NOTE!
PLEASE SCROLL DOWN FOR MORE UNCENSORED ENTRIES!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

68 Your Words of Lo♥e

  1. peluang baik bg mereka yg suka menulis

    ReplyDelete
  2. nak jugak.. tapi tak nak tulis hahahaha pulak!!

    ReplyDelete
  3. wohoo.lepasni kena rajin2 tulis.er..byk jugak perkataan dia eh.adei. hee. XD

    ReplyDelete
  4. lumayan hadiahnya..tapi anies mama takde idea nak menulis novel tu !!!..hu2x..

    ReplyDelete
  5. Teringin nak menulis novel komik, tapi tak tau macamana nak bermula lah Anies..

    ReplyDelete
  6. nak tpi x pndai sgt mnulis..camna tu?...:(

    ReplyDelete
  7. aku ni nak tulis blog pun kering idea..ni kan pulak nak tulis novel...huhu...

    ReplyDelete
  8. wah best2 .. tuk adik2 ni heee

    ReplyDelete
  9. bestnya...sapalah yg bertuah tu...

    ReplyDelete
  10. akak ni minat mnulis. suka sgt nih...
    ok nak terjah anamuslim

    ReplyDelete
  11. menarik tp segan la keja byk huhuu

    ReplyDelete
  12. kalau der bakat menulis boleh cuba yerk.. susah gak nak mengarang yerk tak terfikir dek akalni..

    ReplyDelete
  13. bestnyer klo blh dpt ipad ni.. tp idea mnulis kering

    ReplyDelete
  14. anis ada header baru la~ comel jerk header tu.

    contest ni menarik ni~ nanti nak bagitahu adik saya lah. sekarang ni die tgh mengarang cerpen kat penulisan2u.

    thanx for the info anis!

    ReplyDelete
  15. Anies..memang berita baik..InsyaAllah nk cuba tapi sekarang idea kurang..

    P/s..camner nak kesan virus tu ya?akak tak pandai lah..cmner nak buang?

    ReplyDelete
  16. SALAM,
    NAK I-PAD TAPI TAK NAK MENULIS, BOLEH TAK?

    ReplyDelete
  17. 10,000 perkataan??
    100 perkataan pun terkial2 nak memikir..
    hehhehe

    ReplyDelete
  18. 10,000 perkataan??
    100 perkataan pun terkial2 nak memikir..
    hehhehe

    ReplyDelete
  19. Aduuss! memang tak boleh lah banyak sgt perkataan ni...all the best lah kpd yg menyertainya...

    ReplyDelete
  20. mcm best je ni,tapi tak mampu pun nak join.hehee

    ReplyDelete
  21. minattttttttttt.. saya mmg suka menulis.. nak cuba jugak.. tapi kena tgok tarikh tutupp dulu.. + nak carik idea.. tq ye bagitau akak..

    ReplyDelete
  22. ekeke.. akak dah cal tapi takde org angkat.. nanti akak call lagi hehe.. tgh try buat novel tue.. harap2 sempat..

    ReplyDelete
  23. erm, kalu x menulis... tp nak jugak ipad tu boleh x...? haha

    ReplyDelete
  24. betul ka ni??waaa..mau jg ni!hehe.

    ReplyDelete
  25. ermmm umo 26 kira remaja ke...hihiihih

    ReplyDelete
  26. nak masuk jugak laa..haha..
    lama tak nampak??

    ReplyDelete
  27. salam adik anis,rindu lama tak jenguk sini..

    ReplyDelete
  28. bz nampak??tak mampu nak amik ipad ni.hehee

    ReplyDelete
  29. bz nampak??tak mampu nak amik ipad ni.hehee

    ReplyDelete
  30. nak ipad... tapi tak reti sangatla menulis... tulis blog bolehla... anis joinla.... menang kita share... hehehe

    ReplyDelete
  31. yg pandai buat novel2 bolh la join.. superb je hadiah dia..

    ReplyDelete
  32. ribu riban perkataan tu.. buat esei yang ratus2 perkataaan pun dah tak de nafas.. huhu..

    ReplyDelete
  33. waaa bestnyaa..heee

    tp x berbakat la..huuuu

    ReplyDelete
  34. bestnyer!!!! nak ikut tp xkuat smngt hehe

    ReplyDelete
  35. teringin nak tulis...tapi tak pandai...adeyh....huhu

    ReplyDelete
  36. alamak x reti plak nk menulis..aoseh =.='





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  37. Salam Anies,

    Amboi...hebatnya hadiah dia...dok berangan ja la...confom tak dapat punya pasai Kak Ros kannya pandai menulis..

    ReplyDelete
  38. alahaiiiii ipad, nak menang hadiah tapi tak nak menulis, boleh tak?!!!hihihihi

    ReplyDelete
  39. SALAM,
    Singgah dan Ucapan selamat tahun baru 2012M dan 1433H drpd LF dan isteri. Mendoakan moga kita semua sentiasa di atas landasanNYA.

    ReplyDelete
  40. Ipad dah ada...kalau menang ganti ngan Iphone 4S bole? wakakakaka

    ReplyDelete
  41. ipad?? wowww... tapi aku tak terror bab tulis menulis ni....

    ReplyDelete
  42. Nak IPAD!!!

    Singgah dan follow sini...

    ReplyDelete
  43. As-salam.
    Bagus sungguh macam-macam 'hardware' moden sekarang ini. Yang dah jadi warga emas macam Pak Temuk pun menyukainya, cuma tak cekap dan tak efisien menggunakannya.

    ReplyDelete
  44. nak jgk iPad tu..tapi x reti nak tulis novel @ komik???

    ReplyDelete
  45. ahh tidakk nape utk kanak2 jek!!! grrr

    ReplyDelete
  46. wahh...ipad lah? komek xleh? mnegarang xreti/...hhaha

    ReplyDelete
  47. Atotototo, fyqa dtg sini usya awk . Jum join segmen pengomen tegar di blog fyqa nak tak ? mudah sgt . peace :p

    http://fyqaanakmunsyi.blogspot.com/2012/02/segmen-pengomen-tegar.html

    ReplyDelete
  48. wah wahhhh lumayan giler hadiah dier...ipad 2...setailo giler! XD

    ReplyDelete
  49. pemeriksaan kali ke 6 hari ini...xde update :'(

    ReplyDelete
  50. errrrr...karya saya boleh terima x?

    ReplyDelete
  51. zaman sek men dulu, suker tulis novel ala2 syok sendiri... hehehe

    ReplyDelete
  52. good luck.... InsyaAllah... nti akak bagi seketul FM ye... :)

    ReplyDelete
  53. ramai jugak join nie sbnrnye huhu

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆