Route to

9:11 am

Suatu hari di hadapan Bangkok Bank, KL.

makcik: nak, tumpang tanya... bas ni pergi ke Gombak ke?

pemandu bas: ye makcik! naiklah!

makcik: err.. lalu Setapak tak?

pemandu bas: lalu...

makcik: lalu Greenwood tak?

pemandu bas: lalu...

makcik: lalu depan HKL tak?

pemandu bas: lalu juga... err, makcik nak turun kat mana?

makcik: makcik tak nak turun mana2. makcik cuma nak jual kerepek ni je. anak nak beli?

pemandu bas: (dalam hati) aaaaarrrrrarrrrrgggggggghhhhhhhhh...

google

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

31 Your Words of Lo♥e

  1. kih kih kih.. klau nk menjual tk kish la turun mana2 pun..kih kih kih

    ReplyDelete
  2. SALAM,
    TERINGAT DULU2 ... SELALU MAKAN KAT BANGOK BANK TU ..... WAKTU MALAM MEMANG TERKENAL ... SEKARANG DAH TAK ADA

    ReplyDelete
  3. bisnes plan yang bagus...ekekeke

    ReplyDelete
  4. naik je la bas, pastu jual kerepek dalam bas tu. hehee..

    ReplyDelete
  5. ingatkan nak naik bas, rupanya nak bisnes...sabor jelah wahai pemandu bas..

    ReplyDelete
  6. hihiihih...nasib baik mak cik ye....

    ReplyDelete
  7. hikhik! makcik nak menguji kesabaran..

    ReplyDelete
  8. hikk2x..sian dier !!!..saba jelah.. :)

    ReplyDelete
  9. Salam KhaRin,

    Ha.ha....Ada jugak orang yang macam ni kan,tapi tak pa la...dia cari rezeki yang halal...

    ReplyDelete
  10. hahahha....lawak ar...mcm tu lah nak cari rezeki kan...;d

    ReplyDelete
  11. haa bagus je idea mkcik tu...

    ReplyDelete
  12. alahai makcik....sabo je la aku...

    ReplyDelete
  13. hahaha mmg tensen je dibuat makcik ni hehe

    ReplyDelete
  14. berniaga di mana2 saja....... :)

    ReplyDelete
  15. lol..rupanya nak jual kerepek..ingtkan nak gi memana..

    ReplyDelete
  16. hehe rajin makcik ni cari rezeki..

    ReplyDelete
  17. hee...

    bijak makcik tu.. strategy tu..

    ReplyDelete
  18. peramah mak cik tu ... mesti kerepek dia laku! hahahaaaa ...

    ReplyDelete
  19. Rajin makcik tuh byk tpt dio nk pergi kan..

    * kedai di c4 bukit rimau@shah alam..dtg la ;-)

    ReplyDelete
  20. kahakhakahh... mmg 10sen tol ngan makcik tue

    ReplyDelete
  21. hahahahaha..
    cayala macik..
    menguji kesabaran btl..

    ReplyDelete
  22. pg2 dah gelak baca n3 ni hehehe... dia nk pastikan byk tak tmpt bus tu lalu nk jual kerepek dia ehehe

    ReplyDelete
  23. hihi.. makcik tu nak pastikan bas tu lalu kat tempat2 strategik yang banyak customer..

    salam kenal.. :)

    ReplyDelete
  24. majulah bisenes untuk makcik! hehe XD

    ReplyDelete
  25. @ arul: masalah nyer dia x mo naik bas hehehe

    @ LF: betul tu..teringat sy citera chef wan

    @ jedi: lbh dr bgs

    @ apih: dia x mo naik bas la apih

    @ qhaifa: sabar yg maha tggi tu

    @ ct: sik baik x kena mrh kn?

    @ hanih: ketawa da dia

    @ ummi: sik baik la driver sabo

    @ mama: sian kat dua2

    @ ros: w'salam. mmg ada kak

    @ run away: kite kena kreatif kalu nk berniaga

    @ pcl: da lama berniaga mcm tu la

    @ wahida: terasa ke? hehehe

    @ nazirah: sabo sabo

    @ dalila: mmg pun tp tu strategi

    @ dazzling: hehehe terpedaya ka?

    @ baby: mmg pun heheh

    @ farhana: org tua bese la kn

    @ daddy: lbh kool

    @ totie: nk idup totie..

    @ dhiera: yap kisah bnr

    @ yan: nk berniaga mesti la kn kak?

    @ acik: mestilah! hehe

    @ papa: terlebih rajin. insya allah sy dtg

    @ nureen: 20 sen la heheh

    @ ecah: kalu ecah sabo jg ke?

    @ pandai pun izan hehehe

    @ anaa: salam kenal jg.. strategi tu

    @ zaty: nk tumpang skali ke?

    ReplyDelete
  26. satu masa dulu , bankok bank dan metro bus jadi teman saya ...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆