Disturbing

2:48 pm

Mungkin ramai yang dah buat entry pasal ni.
tapi barangkali ramai yang tak menyedarinya.
so, andai yu ols terbaca entry ni, lepas ni check ya blog yu ols.
salah satu sebab mengapa anies tak dapat nak BW adalah kerana hal di bawah.



yang ni sangat-sangat mengganggu.
mood nak BW terbantut gara2 menda alah ni.
tak sempat buat apa2 dah keluar.
fade up you!


yang ni pulak bila nak komen (pop up komen) dia pun sama nak keluar.
adezzz... tak best la!


yang ni pun satu.
sama macam kat atas.
tapi yang ni selalu terjadi kalau kita klik link blog orang lain.




so amik perhatian ya kawan2 sekelian!
terima kasih!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

20 Your Words of Lo♥e

  1. SALAM,
    SETUJU, MEMANG DISTURBING. KALAU TERKENA VIRUS TU, NAK BUAT MACAM MANA, ANIES? BIMBANG JUGAK TAKUT TERKENA !

    ReplyDelete
  2. blog papa mifz ado tak keluar bendo2 tuh semuo...?

    ReplyDelete
  3. aku pulak kurang berkenan nak BW kat blog org tang komen box dia siap ada verification bagai...huhu..

    ReplyDelete
  4. ni tamak namanya ni smpi nk komen pn naik iklan.hadei..yg ada word verification tu pn satu.terus x jdi komen =.='

    ReplyDelete
  5. heh..itu bloh ila tue.. smlm try bukak blog sendiri ada eror msg "blog dah kena removed" adusssssssss.. mengelabah kejap.. masuk gmail pun sisitem mtk verication bagai baru blog ada balik...

    ReplyDelete
  6. hai.

    tumpang iklan ya.

    blouse cardigan pant dress yang menarik. semuanya rm50 including postage.

    happy shopping!!

    TQ.

    ReplyDelete
  7. erm.. masz penah dpt yg pic no. 2 tu.. tetiba jerk kuar kan.. huhu last2 tekan 'X' jerk, x jadi komen...

    ReplyDelete
  8. namanya pun alam maya,alam nyata lagi teruk disturbing..nya..

    ReplyDelete
  9. yela... kalau kena nak wat camne ye...

    ReplyDelete
  10. anies..semua benda2 tu memang mengganggu..he2x..sabar jelah !!... :)

    ReplyDelete
  11. Betul. Kak Azie pun dah banyak kali terjumpa benda camnih. Bila klik komen, pop-window tu pun kuar sama. Mengganggu, kan?

    Ehhh dia pun guna Mac juga? Yesss!

    *Blog Kak Azie ada jadi camtuh tak?

    ReplyDelete
  12. Salam Anies,

    Sama la kita Anies....selalu jadi cam ni..tension Kak Ros...

    ReplyDelete
  13. oyeke. ptotla jrg nmpk anis skrg huhu.. tp mmg mggu la bende alah tu alahaii tak leh buang ke?

    ReplyDelete
  14. sy tak brp suka kalau ada muzik dlm blog org tue..mengganggu ketenteraman awam nak BW huhuhuhhh

    ReplyDelete
  15. selalu kena yg nombor 2 tu je~ menyampah jugak la tiap kali pun nak keluar~

    ReplyDelete
  16. selalu jumpa ni..masalh tul..sy nampk je trus pngkah.. kih kih kih..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆