Terima kasih daun keladi blogger Evi Erlinda

9:31 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Parcel nun jauh dari bumi Amerika ini selamat sampai ke tangan anies pada Jumaat lepas (sampul terpaksa diterbalikkan sebab ada details di atasnya) tapi sebelum tu, blogger Evi Erlinda dah maklumkan pada anies.

masa dia beritahu, anies rasa nak menjerit je. bukan sebab excited, tapi sebab gerammm!!! geram kerana dia bersusah payah hantar parcel ni... ishhh... nasib baiklah jauh. kalau dekat, memang kena cubit blogger Evi ni😆😆😆😆

apa2 pun terima kasih yang tak terhingga kepada blogger Evi Erlinda atas pemberian istimewa ni. lama jugalah tak dapat parcel dari luar negara kecuali sebab beli barang dari China. 😂😂😂

kalau throwback macam mana boleh 'ter'berkenalan dengan blogger Evi ni, hmm... anies tak dapat nak recall laa... mungkin ia berlaku secara kebetulan since last year. betul ke blogger Evi? ke... sebelum 2019? hahaha... serious, anies memang tak ingat sebab banyak makan kepala ikan.

so, sekali lagi TERIMA KASIH atas pemberian ni. of coz anies excited dengan hadiah ni. korang nak tahu apa hadiah yang anies terima ni? (ni sampul kedua dalam sampul biru di atas)

beauty sponge + holder by Paris Hilton! warghhhhh suka suka suka!!!! habis laa korang... kalau jumpa anies depan2 nanti, mesti korang pengsan. tak pun confuse, ni anies ke... Paris Hilton? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

wristlet by Mathew & Julian... ni pun sama... suka suka sukaaaaa!!!! sangat sesuai untuk simpan cheque book 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

lip balm yang chomellll... suka suka sukaaaaaa!!!!!

surat cinta daripada blogger Evi... ehem! 😀😀😀😀


last but not least, please... please FOLLOW blog Evi Erlinda ni ya. banyak info-info menarik yang blogger Evi kongsikan. selain memanjangkan ukhwah, kita juga boleh dapat ilmu baru yang blogger Evi tulis. klik kat SINI untuk follow ya!

tu je yang anies nak share untuk hari ni. 
thanks 4 reading.
daaaa

Kisah Silam Untuk Masa Depan

47 Words of Lo♥e

  1. Wow jauh tue... American 👏👏
    Thank you juga bagi parcel kst saya ye Anies 🙏🙏

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, pemberian istimewa

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..seronok tu dapat parcel nun jauh dari bumi amerika tu selain parcel shopping dari China. hihi..best best hadiah tu Anies. selamat melaram okay :)

    Pernah juga singgah blog Evi Erlinda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn... asyik2 dr china sesekali dpt parcel nun jauh dr bumi hollywood mmg syok hehehe

      Delete
    2. extra syok kalau dapat dari sana. hadiah misteri pulak tu kan.

      Delete
    3. tu laa... sib baik x melompat smpi ke siling😄

      Delete
  4. Seronok dapat hadiah dari oversea.

    ReplyDelete
  5. Wah, seronoknya! Mesti hati berbunga-bunga :)

    ReplyDelete
  6. best kan dapat gift.. dpt gift dr oversea lg tu mmg rezeki sgt

    ReplyDelete
  7. Jauh parcel itu terbang. Barang-barang pun luar biasa.

    ReplyDelete
  8. Jauhnya kiriman itu berjalan! Alhamdulillah. Mesti seronok sangat terima parcel.Semuanya cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah tu laa. boleh plak di melepasi sempadan negara ya hahaha

      Delete
  9. Tahniah Anies. Jauh betul kenalan Anies tu. Nanti nak follow blognya juga...

    ReplyDelete
  10. Jauhnya dia datang.

    Evi ni asal Indonesia ke?? Tulisan dia sama macam kawan sekerja akak dulu. Dia dari Indonesia.

    ReplyDelete
  11. Es un lindo regalo te mando un gran abrazo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tienes razón. Gracias a Dios por este hermoso regalo ;-)

      Delete
  12. Wah keren saya terharu membaca dan melihat parcel nya kak, 🥺 pertemanan yang solid yang membawa kebahagian.

    ReplyDelete
  13. Wahhh lucky you kak Anies, senangnya dapat parcel cantik dari mbak Evi. Pouch dan spongenya comel kali, akupun suka kak

    ReplyDelete
  14. wa lucu2 banget barangnya, seneng banget ya punya temen yang baik2 :D

    ReplyDelete
  15. wow banyaknya dapat hadiah tahniah anies

    ReplyDelete
  16. betul betul jauh tu..

    negara yamg menjadi top Covid-19 sekarang ini.

    btw...hadiah itu sangat menarik dan hebat

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. tp dia merentasi benua tak kena sekatan dan kuarantin hahaha

      Delete
  17. Wahhh, bestnya. Jauh hadiah tu datang. Special sungguh. Tahniah Anies

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... dia untung bleh rentas negara ms musim covid ni hehehe

      Delete
  18. wahhh seronoknya..jauh tu amerika :)
    Tahniah Anies :)

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah... seronok la tu... itu lah yang dinamakan rezeki yang tidak di sangka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg seronok... siapa yg dpt hadiah tp x seronok tu, mungkin ada something wrong tu😄😄

      Delete
  20. My Goodness...!! Anies, saya speechless, membaca entry yang satu ini, hati ni terasa berbunga-bunga, indah sekali rangkaian kata-kata yang Anies tuliskan tentang parcel ni dan tentang blog saya. Terima ksaih yang tak terhingga atas penghargaan Anies. I really appreciate it!

    Alhamdulillah Anies suka :)

    Thank you so much!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy yg suppksed ucap terima kasih kat Evi sebab dah bersusah payah hantar parcel ni. nak balas, tapi courier service dah tutup laluan sbb covid. so tunggu balasan dr sy once semua dah ok ya. terima kasih sekali lg👍👍👍👍👍👍😊😊😊

      Delete
  21. wah, senangnya bisa bersahabat walaupun lintas benua..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆