Terima kasih daun keladi blogger Farrah MF + Sha Mohamed

10:32 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Hari ni tak nak membebel panjang2. almaklumlah mood cuti raya dah bersepoi-sepoi sekarang ni...

so, entry hari ni anies just nak ucapkan jutaan terima kasih buat 2 blogger yang dikenali kerana 'super duper kreatif' dan seorang lagi dikenali kerana dia seorang ulat buku.

Jumaat lepas anies terima parcel daripada blogger Farrah MF... tekezut laa juga sebab dia tak inform apa-apa pun...

manakala kad raya suprise daripada blogger Sha Mohamed anies terima pada Rabu kelmarin.

terima kasih kalian atas ingatan ni... kalau cakap fasal kad raya, aduhhh lap peluh sekejap. banyak juga kak raya yang pernah anies terima sebelum ni tapi anies tak balas. aduhhh segannya lahai...

apa2 pun semoga si pemberi ini sentiasa dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik dan sentiasa berbahagia di samping insan tersayang...aminnn...

korang jangan lupa, terjah dan follow blog diorang ni ya! mana tahu, ada rezeki nanti giliran korang pula dapat hadiah daripada depa ni...

klik SINI untuk ke blog Sha Mohamed.
klik SINI untuk ke blog Farrah MF.

jeng jeng... apa yang ada dalam parcel ni ya?

yeahhh... t-shirt you are ohsem! si pemberi ni pun memang ohsem orangnya!

selain t-shirt, blogger Farrah MF turut menyelitkan 'beg raya' dan FM 'sudu emas' wow weeee!!! 

last but not least, kad raya yang super kreatif!! waduhhh memang tabiklah dengan tangan seni blogger Farrah MF ni!

kad raya suprise daripada blogger Sha Mohamed... tanda ingatan yang membuatkan i is terharuuuu

sekali lagi terima kasih kalian atas ingatan ini...

dan terima kasih juga kerana sudi melewati blog ini...

Salam Jumaat Ramadan terakhir 😭😭😭😭😭😭 & selamat berhujung minggu... daaa

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

45 Your Words of Lo♥e

  1. Cie teteh yang lagi dapat hadiah dari sesama blogger,..ea,..selamat ya teh 😀

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat Ramadhan terakhir.. semoga kita masih berpeluang menemui Ramadhan tahun hadapan dan seterusnya.. Alhamdulillah selamat sampai kad raya tu..

    ReplyDelete
  3. wah alhamdulillah dapet oleh oleh di hari raya..... mantap

    ReplyDelete
  4. Itu mah parcel special banyak banget 😃
    Iya saat ini sudah masuk cuti bersama
    Seandai nya saya dikirim juga parcel tidak akan menolak hihi

    ReplyDelete
  5. Tahniah Anies best2 semua hadiah.. murah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah2an si pemberi sentiasa dimurahkan rezeki

      Delete
  6. Salam jum'at juga mbak. Sekalian mengucapkan selamat hari raya idul fitri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya idul fitri buat semua warga medan di sana..

      Delete
  7. wah..wahh.. wahhhh.. seronok ye...

    akak dah lama sangat2 tak dapat card raya. sebab pemalas nak kirim balik. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak ada geng rupanya mls nk balas kad raya hehehe

      Delete
  8. "bag raye and sudu emas" look great....love them

    ReplyDelete
  9. wih happy nian dapat hadiah hari raya anies. meski belum hari raya nak mohon maaf juga bila ada salah semoga segala amal ibadah kita diterima

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnnn terima kasih mas... salam aidilfitri dr malaysia

      Delete
  10. Wah bahagianya yang dapat parcel Aidilfitri :)

    ReplyDelete
  11. Bag raya dan kat raya cantik!

    Saya suka bag raya purple, seperti tenun songket

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa sahaja tentang songket semuanya cantik, kan mbak?

      Delete
  12. Daun keladi ya teh,..ditempat kami banyak teh kalau teteh mau,..di indonesia,..tepatnya di bangka belitung 😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. daun keladi maksud dalam title di atas adalah petikan dari sebuah pepatah: terima kasih daun keladi, kalau boleh mahu lagi"

      Delete
  13. wah senangnya yang dapet gift dari sahabar blogger yang lain.

    ReplyDelete
  14. wow,,, keren sangat kakak...........

    ReplyDelete
  15. Selamat Idul Fitri Mak Cik.

    Taqabalallahu minna wa minkum
    Taqabbal ya kariiim

    ReplyDelete
  16. wow happylah yer ada kawan2 yang baik hati.... syukur selalu...

    ReplyDelete
  17. seronok dpt surprise dr rakan blogger kan

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah, murah rezeki ^^

    ReplyDelete
  19. Semoga murah rezeki si pemberi. Btw Salam Syawal wak :)

    ReplyDelete
  20. sangat baik dan murah berbagi ya blogger farah, semoga berguna bagi kak anies gift nya ;)

    ReplyDelete
  21. murah rezeki dpt mcm2.. hehehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆