Birthday, puasa, raya 2017

2:47 pm

✿...السلام عليكم✿

Perrghhh.... memang tak berasap langsung blog ni sejak sebulan yang lepas. biasalah... penyakit M. bila dah berjangkit, memang payah nak sembuh.

fuhhhh... amik semangat dulu!

apa khabar kawan2 semua? harap2nya sihat walafiat... tambah2 pulak lepas raya ni kan... boleh ke nak wish selamat hari raya ni? hehehe... tak pe laa.... kita wish tahun depan je lah... noga2 panjang umur kita ketemu lagi.... insya allah...

semangat nak 'timbul' hari ni pun sebab birthday punya pasal laa ni... birthday sapa lagi kalau bukan birthday mem besar yang ke 17 ehek ehek... Alhamdulillah, bertambah satu nombor dan mudah2an sentiasa diberi kesihatan yang baik serti dilimpahi keebrkatan daripada-Nya... aminnn...

mmm... nak cerita apa yek? macam biasalah laa... tempek beberapa ketul gambar and... tada... dah siap satu entry! hahaha...

macam biasa... tiap2 tahun encik Prudential hantar kad ucapan... senyum sampai ke telinga...

time sahur... kalau dah malas sangat, ni pun dah cukup kenyang...

sempat berbuka dengan officemate pada hari terakhir dia berkhidmat... all the best zati!

walaupun dengan berpuasa boleh menjadikan kita sihat, tapi apakan daya... kalau ditakdirkan sakit, tetap akan sakit juga... p/s antara doktor terbaik yang pernah anies jumpa...

malam sebelum balik kampung... sempat lagi shopping raya... and first time kena parking kat bumbung malam2... punya laa sakan umat manusia ni bershopping raya...

antara gambar raya yang ada... 'baraan' dengan kawan2... gambar2 lain entah ke mana dah tercampak...

okey... tu je laa yang sempat anies share hari ni... harap2 cepat2 dapat mood untuk berblog ni... dan BW sekali... berderet2 tu rumah yang mintak di singgah...


daaaaa

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

33 Your Words of Lo♥e

  1. anis...meh cepat singgah beraya rumah kita jugak :D

    ReplyDelete
  2. Happy birthday! to you ;-)
    Serius nampaknya penyakit M Anies teruk dari Mrs. A hiks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... tlg cubit sket kasi hlg itu penyakit ;-)

      Delete
  3. Salam singgah sini Anies...sama mcm MD baru jak post entri raya...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. adik beradik blogger mmg mcm tu kot perangainya hahaha

      Delete
  4. SELAMAT BERHUJUNG MINGGU ANIES HAPPY SELALU

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak moga akk pn mcm tu jg

      Delete
  5. Hai Kak Anies !

    windunye!!! happy belated bday.
    moga sentiasa sehat ceria bahagia di samping fmly tersayang.
    moga dipermudahkan segala urusan kak anies ;)

    *ana pon tgh cari mood menulis semula T____T

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ana... hrp kita sm2 aktif semula no more penyakit m hahaha

      Delete
  6. Rajin sangat kakak anies mah hehehe

    ReplyDelete
  7. kita BW sini... makan nasi + telur+ kicap...perghhh best2 hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. org malas memasak cm tu laa hahaha

      Delete
  8. happy belated birthday anies....

    ReplyDelete
  9. bukan birthday nis lepas raya ke? hahah.. betoi sebulan xupdate blog

    ReplyDelete
  10. Comel la kad tu...happy besday tuan tanah =) semoga panjang umo da murah rezeki

    ReplyDelete
  11. makan waktu sahur tu, memang yang tu ja masuk dengan tekak... bes dah tu =)

    ReplyDelete
  12. Happy Bezday Anies...moga sentiasa dlm limpahan rahmat Allah.
    Sebenarnya makan simple simple gitu lah sedap. Kang kalau beriya lauk pagi pagi tu, selera pulak kita, gemuk pulak kang hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis hehehe lauk org mls ;)

      Delete
  13. amboiii.. tudia sume cite die masuk dalam satu entry.. hihi

    ReplyDelete
  14. HAppy belated birthday yer Anies... Lama tak singgah sini sejak wabak M menular. Hehe...

    ReplyDelete
  15. happy belated birthday! hihi..

    ReplyDelete
  16. Happy belated birthday Anies..
    Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu...aamiin

    ReplyDelete
  17. hepi belated besday cik Anies tuu., ;p

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆