Koleksi Baju Raya Kanak-kanak Ana Muslim 2016

12:00 pm

✿...السلام عليكم✿

Tinggal beberapa hari sahaja lagi, fajar 1 Syawal bakal menjelang.

barangkali, masih ada yang tercari2 baju yang sesuai untuk dipakai ketika beraya nanti. bagi orang dewasa, mungkin ianya tidak sesukar mana kerana banyak butik2 menyediakan pakaian siap untuk golongan ini.

tapi bagaimana pula untuk golongan cilik? mereka juga nak beraya kan? walaupun mereka tak sepening mak-mak mereka, tapi tak kan laa sebagai ibu kita nak tengok anak kita muram durjana sebab tak ada baju raya.

so, hari ni... anies nak perkenalkan kat korang semua khas untuk mereka yang tercari2 baju raya yang cantik, selesa dan berwarna-warni untuk anak2, anak sedara, sepupu sepapat or sebagai hadiah.

jom belek2 katalog mini ni...








dan kalau korang berminat untuk mendapatkan semua koleksi ini, sila hubungi nombor ini: 03-41089119, 016-2127584 atau layari FB.com/anamuslimfashion untuk sebarang pertanyaan.

selamat membeli belah!


UPDATES: DAPATKAN SEMUA KOLEKSI DI ATAS @BOOTH 1276 DI PWTC PADA HUJUNG MINGGU INI SEMPENA MOOD REPUBLIK KL RAYA FEST 2016!!!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

23 Your Words of Lo♥e

  1. Comey baju. Harga pun affordable :)

    ReplyDelete
  2. Alahai, comel2nya! Warna pun sweet2 je :)

    ReplyDelete
  3. Memang comel memang cantik sesuai untuk anak-anak yang slim-slim ;-)

    ReplyDelete
  4. comel2.. heheh
    kalau anak jd model ni mau hari2 selfie. eh

    ReplyDelete
  5. kalau ada anak buah yg kecik2 boleh la beli. hehe

    ReplyDelete
  6. wow, comel dress hannah tu..

    ReplyDelete
  7. Singgah lagi sini Anies..
    Selamat hari raya & maaf zahir batin

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum awk.. ingat lg kan pada mama ani.. http://mamanorlara.blogspot.com smalam mama ani telah dijemput olehNya buat selamanya.. Semoga Roh Allahyarhamah dicucuri RahmatNya...

    ‏اِنّا لِلّهِ وَاِنّا اِلَيْهِ رَجِعُوْنَ

    اَللَّهُمَّ اغْفِرْ لَهَ وَارْحَمْهَ وَعَافِهِ وَاعْفُ عَنْهَ

    ReplyDelete
  9. singgah syawal
    https://belogs.blogspot.my/

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆