Apabila semuanya... ke laut!

3:00 pm

✿...السلام عليكم✿

Waduhhh... bila kemalasan mencapai tahap 10.5 skala richter... hape pun tak boleh buat. nak update blog lagi laa pulak... memang tak laa jawabnya. ni pun memaksakan diri dan 'terhegeh2' nak beritahu yang empunya blog ni hidup lagi.

last entry, ada beritahu nak jenjalan kat teratak kawan2 tapi.... janji dicapati sahaja laa nampaknya. lawat tu memang ada lawat tapi tenggelam then tak timbul2... alahai... rasa dah malu nak minta maaf...

tapi just berharap ada yang tak kecil hati bila anies tak singgah. bukan tak sudi. sudi sebenarnya. mungkin kena tahap paksa kaw2 baru boleh jalan agaknya...

mmm merapu dah ni...

okey laa kawan2. anies undur dulu sebelum merapu meraban entah hapa2.

nak bercerita pun, idea ada tapi... next time laa yek... nak cari balik angin kerajinan...

jumpa lagi... tata...

terima kasih kepada Budiey.com yang sudi memberikan 2 pass tayangan perdana Angry Birds The Movie kelmarin.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

16 Your Words of Lo♥e

  1. SALAM JUMAAT ANIES..LA NI BLOGGER ADA MASALAH NK BW KDG PYH NK TURUN KOMEN TAH APA SBBNYA.

    ReplyDelete
  2. sama la kita... huhuhu ni baru nak timbul balik..

    ReplyDelete
  3. akak pun lately malas bebeno lah dear.. sebabnya active IG.. then FB pun akak malas dah.. macam tak kuasa gitu.

    ReplyDelete
  4. Salam berblogging Anies... biasalah... sesekali ke laut best pe, asyik kat darat je boring jugak hehehee... :) :)

    ReplyDelete
  5. salam anies...semoga dipermudahkan semuanya....

    wah bestnya dapat tayangan angry birds

    ReplyDelete
  6. wah, tgk angry birds movie! best2..haha!

    ReplyDelete
  7. movie pass percuma...bestnye....

    ReplyDelete
  8. Terima kasih.. Alhamdulillah..sy pun baru dpt bw..lama dah tak sempat bw..

    ReplyDelete
  9. amboiii kartun pon layyan yea. samalaa kiteee

    ReplyDelete
  10. Tinggi betul tahap kemalasan tu eh,..sampai 10.5 richter!

    ReplyDelete
  11. Sha pun selalu jadi gitu. Idea ada, tapi nak tulis dlm blog aduhai. Terketar jari. Haha. Okay Anies, go go chaiyok.

    ReplyDelete
  12. Kita serupaaa..... en.suami ade jgk ajak tgk angry bird ni tp Cikna bukanlah kaki wayang.

    ReplyDelete
  13. yyeeaaaa...Anies dah kembali bersiaran

    ReplyDelete
  14. sedih tak sempat tgk.. dlu punya la gagah main game dia
    merajuk gak nis tak singgah. hahaha

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆