Yang ditunggu2... is back!!

12:00 pm

✿...السلام عليكم✿

Lama jugak laa tunggu offer ni muncul kat groupon.

Seingat anies laa awal tahun lepas kot.

Dan Jumaat lepas, check email, tengok groupon ada hantar good news!!

Warrghhh suka suka suka!

Anies ni bukan laa peminat tegar MFM ni. Tapi, bila tengok offer macam ni, meleleh jugak laaailior ni ;-)

apa yang korang dapat dengan deal ni...

So, kepada kawan2 yang suka bedal MFM ni, jangan lepaskan peluang ni! Kalau lambat2, deal ni akan tamat tanpa notis!

So, silalah grap deal ni sebelum terlambat ya!

Selamat makan!!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

23 Your Words of Lo♥e

  1. Mmg leleh ailior anies..
    Byknya kenyang nih..

    ReplyDelete
  2. sodapppnya tengok..lama tak makan MFM... last makan masa zaman study kat s.alam dulu.. dulu siap mintak kawan tapau dari kl kalau dia balik rumah dia..hahaha

    ReplyDelete
  3. macam best je..rasanya sedap juga ke.

    ReplyDelete
  4. Tahniah Anies, lama tak singgah sini ^-^

    ReplyDelete
  5. BESTNYA DPT REZEKI KAN ANIES.

    ReplyDelete
  6. Tunggu apa lagi anih oiii....

    ReplyDelete
  7. wah...sedap tak menu yang disediakan di MFM...tak pernah cuba lagi

    ReplyDelete
  8. seafood platter sedap ja nampak

    ReplyDelete
  9. Memang, tengok gambar pun dah terlior dah....macam mana lah rasanyer yer...

    ReplyDelete
  10. nampak jugak haritu tapi tgh fikir lagi bila nak g..hahahah

    ReplyDelete
  11. wow!! nak grab jugak! tq info nok!

    ReplyDelete
  12. Lama dah tak bawak family makan kat sini. Menarik jugak ni..

    ReplyDelete
  13. Pernah laa sekali akak makan kat situ.. sedap jugak laa..:)

    ReplyDelete
  14. Wow... saya suka. Feveret meal juga tu... sgt2 sedap dan menyelerakan!

    ReplyDelete
  15. wah , lbh dr kenyang klu dpt mkn tu ...

    ReplyDelete
  16. lama dah tak beli groupun. ala sejak dapat makan free kat office.

    ReplyDelete
  17. Tak pernah lagi makan MFM ni... selalu kalau nampak kedai ni dok jeling dari jauh je... huhuhu

    ReplyDelete
  18. Sedapnya MFM. Adududud. Dapat deals best Groupon gini, rugi kalau tak beli.

    ReplyDelete
  19. alahai awat ta tau pasal ni pon.. hahaha dh la manhattan fav kita. hehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆