K.a.k.u

12:01 pm

✿...السلام عليكم✿

Bila dah lama tak menconteng kat sini, segalanya jadi kaku.
Kaku idea, kaku jari jemari.. .errserba serbi kaku lah! Nak mulakan ayat pun keras semacam je hahaha

Apa2 pun, anies harap2 kawan2 semua sihat walafiat.
Mohon jutaan maaf, belum sempat nak menjengah satu persatu rumah kawan2 semua. Yang sempat diterjah, sempat laa juga menyapa

Insya Allah, ada kesempatan anies akan cuba balas semula jejak2 yang yu ols tinggalkan harap2 janji ni dapat ditepati, bukan janji dicapati ;-)

Well, apa cerita sekarang?

mmm sekarang masih lagi tengah busy dengan buku teks. Kejap lagi ni, nak ke DBP, settle kan satu tugas. Minggu depan ada meeting lagi kali ni jauh sikit waduhh bertabahlah nampaknya tapi apa nak buat dah nama pun kerja

mmm nak cerita apa lagi ek? err nanti lah yek sel-sel idea belum berhubung lagi. Insya allah, ada kesempatan anies cerita lagi

sekali algi, terima kasih kepada kawan2 yang sudi meninggalkan jejak kat blog ni walaupun mem besar nyer macam chipsmore ;-)


daaa.

pokok pinang: yang 'baaaaaanyak' kaitannya dengan kerja anies sekarang ;-)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

24 Your Words of Lo♥e

  1. mana anies pergi...
    cer citer cer citer...

    ReplyDelete
  2. Jgn nk kaku sgtlh aniess tng2 jerrr

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah sihat Anies..
    Kerja mmg tak pernah selesai Nies..
    Pelan2 lah BW tu ye..
    Eehhh kenapa pokok pinang ada kaitan dgn Anies ye ;)

    ReplyDelete
  4. datang penang kot...hhehehe..selamat bekerja anies..

    ReplyDelete
  5. hye anis, singgah petang ke sini, all the best dalam apa juga yang dilakukan :)

    ReplyDelete
  6. SIBUK TULIS BUKU YA ANIES...JAGA DIRI SLMT BERHUJUNG MINGGU,,,

    ReplyDelete
  7. pinang? emm, pulau pinang? meminang?? hehe..

    ReplyDelete
  8. hai anis... bila dah lama tak mengomen di sini pun dah jadi kaku... huhuhu :)

    ReplyDelete
  9. Memang kan anies kalau dah lama tak menulis kita akan jadi kaku padahal banyak idea or cerita nak disampaikan..

    ReplyDelete
  10. Salam ceria Anies... kerja apa dgn pokok pinang tu... cer lah citer nanti.. :) :)

    ReplyDelete
  11. cik en banyak idea tapi mood menaip tu dah ke laut

    ReplyDelete
  12. Semoga dipermudahkan segala urusan Anies yer ^-^

    ReplyDelete
  13. kan...rasa kaku lama tak menulis kt blog

    ReplyDelete
  14. its ok anies..lya doakan moga sgala urusan anies bjln lncar... moga dpt siapkan kerja anies dgn sukses.. besar t/jawab tu..

    ReplyDelete
  15. kehidupan.. adakalanya ada hari baik n adakalanya ada hari y kurang baik..
    anies apa khabar?? hehe

    ReplyDelete
  16. semoga segala tugas terlaksana demi kebaikan para pelajar nanti

    ReplyDelete
  17. tak sabar nak menunggu cerita yang selanjutnya..

    ReplyDelete
  18. Moga baik-baik saja Anies... saya pun kalau lama tak menulis, idea kaku tak mahu keluar... huhuhu

    ReplyDelete
  19. xpe2 ekin faham anies alhamdulilah sihat ni

    ReplyDelete
  20. All the best Anies. Settle dah urusan buku teks?
    Eh. Sibuk pulak kita, ekekeke :D

    ReplyDelete
  21. apa kaitan pokok pinang dgn kerja.. hahaha
    confius sat

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆