FS Moist Chocolate Orange Cake yang sedappp!

10:32 am

✿...السلام عليكم✿

Produk ni dah lama ada kat pasaran cuma anies tak dan membelinya. Kebetulan ada dijual kat Y.E.S, dan harga yang ditawarkan pun murah, (RM10 untuk tiga kotak) so memang tak tunggu lama untuk merembatnya  ;)


bungkusan yang kemas.

kalau yu ols berminat nak jadi agent, boleh contact nombor di atas

kek orennya sedap dan wangiiii...


Rasanya cam ne?

Sangat2 sedap! Kombinasi oren dan coklat memang cukup sebat kat tekak anies ni. Ye laa kan... hantu coklat...semuanya rasa sedap je...

Yang penting, ianya produk Muslim.

AUTO PUBLISHED entry. Tak dapat BW sebab tenet sedang nazak

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

22 Your Words of Lo♥e

  1. Wahh... makan sampai licin tuu.. pasti sedap. Ok, saya nak order juga... pasti sedap ni.
    Salam tahun baru 2016 Anies. Semoga ukhwah sentiasa berkekalan dgn keceriaan dan keberkataan. Semoga Anies terus sukses... aamiin. :)

    ReplyDelete
  2. Wahh.. Zati suka sangat benda-benda yang berkaitan dengan cake nii.. kalau jumpa nak try lahh murah pun murah.. Good Information

    ReplyDelete
  3. ASSALAM KEK OREN TOPPING COKLAT DUA RASA BERBEZA..SEDAP TU...

    ReplyDelete
  4. ANIES EMEL KAK YA...KAK NK EMEL SESUATU..
    paridah.ishak@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Sedapnya tengok terliur ekin ni

    ReplyDelete
  6. salam! kak anies ! boi boi , sedapnya!

    ReplyDelete
  7. Selamat tahun baru Anies. Awal tahun dah tenat ye.. ;)

    ReplyDelete
  8. Memang betul betul sedap ini..licin..hehe

    ReplyDelete
  9. all rite..remeber the name.yang penting bersih dan halal, kan..

    ReplyDelete
  10. Oooo dok tgk ada kt meja all staf ms blk bercuti hrtu... x tau depa tmph kt mn. Kna p ty ni

    ReplyDelete
  11. sedapnyaaah ! tetiba rasa nak makan kek

    ReplyDelete
  12. belum pernah cuba ... confirm sedap sampai licin :)

    ReplyDelete
  13. Nampak sedap.. Amboi, licin anies makan..

    ReplyDelete
  14. Sedap nya ! Sha hari tu baru beli kek coklat, tapi kureng sikit rasa dia. Ini dah anies kata sedap, dah lah murah RM10 dapat 3, kita jeles dengan awak T_T

    ReplyDelete
  15. murahnya.. kat sini pun tak leh dapat harga mcm tu anies..=D

    ReplyDelete
  16. sedapnyaaa... kalau dpt ni makan diam2

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆