Antara kelebihan mengambil insurans...

10:34 am



Yang Ni Pun Best Juga Taw!

18 Your Words of Lo♥e

  1. insurance for ladies pun pun bagus jugak

    ReplyDelete
  2. Anies hrtu ada tutorial video... mana? Dh x jumpa pun

    ReplyDelete
  3. assalam...kalau belum ada lagi eloklah segera daftar tu..

    ReplyDelete
  4. bangsa Melayu rasanya mmg kurang menitik beratkan psl insurance ni kan kak anies hehe

    ReplyDelete
  5. anies register insurance ke anies dah jadi ejen insurance ni? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ... boleh jadi ejen insurance dah ni anies, masyukkk gitew :)

      Delete
  6. Nk mkn pun ada yg tk lps anis camner nk ambil insuran..
    Gawat2

    ReplyDelete
  7. Hidup kita penuh jaminan kalau ada insurans

    ReplyDelete
  8. Betul tu... syukurlah ada payung...

    ReplyDelete
  9. lepas sehari2 nak masuk insurans tapi xlepas2 lagi..hehe

    ReplyDelete
  10. Bagus ada insurans.. Tapi aiza je takde lagi setakat ni.. Hihi..

    ReplyDelete
  11. Memang sekarang digalakkan kita ambil insurans untuk cover diri dan keluarga. Dan sekarang cabang protection insurance pun macam-macam. Boleh pilih which one suits our condition :)

    ReplyDelete
  12. tak terbuka hati lagi nak ambik insurans..boleh macam tu..hehehe

    ReplyDelete
  13. yeahhh prudential juga.. okk la tiap2 bulan 48 je

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆