3B = berhenti. buku teks. bercuti.

1:10 pm

✿...السلام عليكم✿

Ini mungkin entry terakhir. tapi bukan bermakna akan berhenti terus dari menulis kat blog ni. pun begitu, ada kelapangan anies akan BW ke blog kawan-kawan. berapa lama berhenti tu...tak tahu laa... ;-)

sebab apa nak berhenti seketika? lain tak bukan sebab buku teks. mungkin ada yang dah tahu bahawa tahun ni anies terlibat lagi dengan kerja2 buku teks. jadi, buat masa sekarang, komitmen 100% amat diperlukan lebih2 lagi next PMS kedua bakal berlangsung. jadi, mahu tak mahu, tumpuan kepada yang satu ni perlu didahulukan.

bercuti. yap, dah sampai masanya 'bateri' perlu dicas dengan bercuti. dah lama rasanya tak bercuti. ke mana destinasinya... nanti laa yek. dah balik cuti anies beritahu hahaha... ye laa... kita sekadar merancang... kalau panjang umur, bercuti laa kite... kalau tak, dok umah makan tidur makan tidur je laa... menaikkan lemak2 yang sedia ada ni hahaha...

okey, kepada semua rakan2 blogger, teruskan berblog. update story2 yang best tau. mungkin sekali sekala anies akan jengah and baca penulisan yu ols tu. kalau ada tinggalkan jejak tu, maknanya anies wujud lagi hahaha...

so, jaga diri, jaga kesihatan, jaga solat...

till we meet again.

adios~~~

perhaps, i'll return to Egypt this time...who knows? so, wanna follow me??? hahaha...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

29 Your Words of Lo♥e

  1. All da best anies..
    Fokus dengan kerjaya anis dulu, ada masa kita menulis ye :)

    MJ pun tengah berjinak kembali dengan blog

    ReplyDelete
  2. anies...sama la kita.. tak sempat nak update blog dan bw..nie pun kejap curi2 masa sikit..hehehe... ala anies jgn la sepi terus.. seminggu sekali up satu entri pun jadi la kan..ingat bercuti sebab nak tutttttttt...hehehe..eh nak pi mana ..nak itutttttttttttt.. =D

    ReplyDelete
  3. in sha ALLAH..moga tercapai impian anies nak g egypt semula.. :)

    ReplyDelete
  4. Salam kak anies! jangan lupa datang balik sini ye! moga dipermudahkan semua urusannya :)

    ReplyDelete
  5. SELAMAT BERCUTI ANIES BHGIAKAN DIRI SAMBIL JLN2.

    ReplyDelete
  6. saya baru je balik dr Mesir hehe

    ReplyDelete
  7. takpe nok..buat mana yg penting dulu...blog ni kendian pun takpe...
    anyway, take care my dear!

    ReplyDelete
  8. untunglah nak gi bercuti!!!egypt lagi ke? nak ikutttt!

    ReplyDelete
  9. selamat bertungkus-lumus menyiapkan buku teks..yang penting, sibuk cmane pun, jangan masuk gua

    ReplyDelete
  10. take care Anies.... ^_^

    Nak ikut p Egypt... heee

    ReplyDelete
  11. selamat bercuti, cas lah bateri sampai penuh...

    ReplyDelete
  12. jangan tinggal terus sudah la. aku pun kadang2 je update. sebulan sekali.

    ReplyDelete
  13. i teringin nak ke Mesir.. nanti lahhh..

    ReplyDelete
  14. Selamat bercuti anies terima kasih kerana selalu ada masa singgah di Blog aRz. ARz doakan segala perancangan anies berjalan dengan jayanya dan semoga sentiasa dilindungi Allah

    ReplyDelete
  15. Semoga dipermudahkan dan lancar segala urusan yg dilakukan... jngn lupakan saya eh. Salam berblogging & salam ceria selalu Anies... :)

    ReplyDelete
  16. Moga di mudahkan urusan..aamiin

    ReplyDelete
  17. Terbaik...
    Mana yang dahulu patut didahulukan.
    Takut lagha pula.

    ReplyDelete
  18. mesti rindu sama anies patut blogwalking kurang loni

    ReplyDelete
  19. selamat bercuti...selamat bertugas....dan jangan lupa kembali menulis anies

    ReplyDelete
  20. Semoga dipermudahkan segala urusan Anies yer...

    ReplyDelete
  21. biarla kita tawaf asia dulu. hahaha

    ReplyDelete
  22. rindu mesir tgk FM Nis bg tu. haha

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆