Tudung Aidijuma Giveaway by Anies : and the winner goes to...

9:44 am

✿...السلام عليكم✿

Seperti yang dijanjikan, hari ni anies dengan sukahatinya akan umumkan pemenang Tudung Aidijuma Giveaway by Anies.

sebenarnya, susah juga nak pilih pemenang ni. pertama, kena go thru dari 1 blog ke 1 blog. pastu, buat senarai pendek. daripada semua penyertaan, ada 20 blog yang termasuk dalam senarai awal (ceh wah! dah macam nak pilih pemenang academy award kek dah nyerrr laaa)

dan daripada 20 penyertaan tu, hanya 14 blog sahaja yang terpilih. kenapa 14? sebab jumlah hadiah yang disediakan ada 14 je.

insya allah, akan datang kalau dimurahkan rezeki, anies tambahkan hadiah lagi.

ikutkan hati, nak je beri semua menang. tapi, nama pun adat pertandingan. ada menang ada kalah.

yang tewas, jangan nanges guling2 ya? nanti susah gak anies nak pujuk nanti ;-)

kepada yang berjaya, TAHNIAH!!! tapi, sila ingat pesanan ni ya:

HADIAH HENDAKLAH DITUNTUT DALAM TEMPOH 2 MINGGU DARI TARIKH PENGUMUMAN. JIKA GAGAL, ANIES AKAN MEMILIH PEMENANG YANG LAIN.

dan... inilah pemenang2nya!


1. nasuha-itsmyessay
2. dialoguda
3. vitaminkesihatansejagat
4. pipiemierul
5. cintahawaa
6. irasahiraa
7. duniazumal
8. halfnabihah
9. nampakjiwaterbang
10. zyraroxx
11. qileh
12. tolakbatukayu
13. cikash
14. blogcikbelbel

so, kepada pemenang2, apa hadiah yang bakal anda terima... biarlah rahsia... dah dapat nanti, baru melompat ya! kalau dah melompat awal2, excited tu, kureng sket... ;-)

PARA PEMENANG, SILA TULIS NAMA PENUH BERSERTA ALAMAT SURAT  MENYURAT DI RUANGAN KOMEN. SEMUA INI UNTUK PROSES PENGHANTARAN HADIAH. jangan bimbang, anies tak kan publish kan butiran anda.

sekali lagi, tahniah! dan terima kasih banyak di atas penyertaan dan sokongan yu ols! saranghae!

salam jumaat penuh barakah.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

36 Your Words of Lo♥e

  1. nak hembuk kepala dekat meja sat..
    sedih tak dapat..tak pa...nanti buat lagi yer

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang. Tahniah juga pada Anies kerana GA dpt sambutan meriah.

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat para memenag. Nak sempat join ari tu.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..
    Cinta hawaa tersenarai sebagai pemenang juga..

    ReplyDelete
  5. wahhh..tahniah pd y menang..okay nak nangis guling2 tak menang..hehehe

    ReplyDelete
  6. TAHNIAH KPD SEMUA PEMENANG...

    ReplyDelete
  7. Eh, nama Zumal ada!!!
    Yeay, menang !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah utk semua pemenang, zumal klu dpt tdng aidijuma jgn segan2 utk gayaknnye ye.....;-)

      Delete
  8. Tahniah kepada pemenang semua

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang.....

    ReplyDelete
  10. Eh betul ke yg no.2 tu?! Alhamdulillah rezeki... (^_^) pakat berebut hadiah lagi la dengan Alisya... anyway, tq anies... Moga sentiasa dimurahkan rezeki... Amin...

    ReplyDelete
  11. ahhh..tak kira! nak nagis guling-guling gak!

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada semua pemenang =)

    ReplyDelete
  13. wahh, tahniahnyer semua pemenang., ;p

    ReplyDelete
  14. huhu takde rezeki. btw congrat all :))

    ReplyDelete
  15. Tahniah pd yg menang...xdan pn nk join

    ReplyDelete
  16. yeayyyy nama cik belbel ada !!!!

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada pemenang.. :-)

    http://mamadasuki.blogspot.my/2015/10/giveaway-by-mamad-darwish-is-one.html

    ReplyDelete
  18. Tahniah kpd semua pemenang. 😬

    ReplyDelete
  19. tahniah kepada semua pemenang.. xdan nak join ritu Anies..
    eheh nnt buat lg eh..

    ReplyDelete
  20. ala..menangis guling2 la akak macm ni..siap tertongeng2 dah punya frust tau..



    hahahh

    ReplyDelete
  21. Ni nk tnye nape nama Cikna xde ye....

    ReplyDelete
  22. kak anies,saya dah bg detail kan? #nampakjiwaterbang

    ReplyDelete
  23. Assalam Anies, dapat details Eina kan dari blog vitaminkesihatansejagat. BTW thanks again :)

    Tahniah pada semua pemenang juga :)

    ReplyDelete
  24. Sayo la 6oranf tak terpilih tu :') uhuk . btw , keep in touch dgan blog saya juga ya ;) ehehe . student sekulah ni susah nak aktif :)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆