Eureka popcorn

12:00 pm

✿...السلام عليكم✿

Kalau bab2 'menerai' benda baru esp. makanan, mmm... anies memang cepat je nak 'menerai'. kebetulan hari tu, pergi ke One Utama, ternampak laa kiosk pop corn ni. nampak macam best. so, kami pun mengendeng2 laa kat kiosk tu... (salesman nyer hensem - foreigner - gatai!)

"wanna try, miss?"
"sure!"
"this is caramel flavor, bla bla bla..."

mamat tu dok explain satu persatu flavor yang ada.

yang tak best nyer, bila kami request flavor yang sedap (extra chocolate - kalau tak silap) dia jawab,

"oh, this is RM14!"

terus kami ketawa. sebabnya, yang lain2 tu harganya RM10.

so, nak try punya pasal... kami rembat laa sebotol... macam kat bawah ni:

ada yang dah pernah try? acaner? best tak?

ikutkan tekak anies ni, sama je rasanya. cuma flavor yang anies amik ni kurang manis. no wonder, 5 minit dah habis sebotol! ;-)

dah ada cop halal tu... boleh senyum lebar.

sama macam kiosk2 popcorn yang lain... setiap kali beli, boleh dapat 1 stamp. then dah cukup stamp, boleh redeem and dapat sebotol popcorn pilihan.

p/s kalau tak silap ada 10 flavor yang ditawarkan... kiosk ni berada di level 3 One Utama, berhampiran F.O.S.

masih dalam proses BW... banyak ni weiiiii...

(open order. COD KL/ Selangor. PM nombor di atas 24/7)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

16 Your Words of Lo♥e

  1. macam sedap jaa..

    nanti nak cari kat Penang..

    ReplyDelete
  2. hmm..menarik.boleh try nanti..hehe

    ReplyDelete
  3. Hari tu ada bos bawak balik popcorn dari KLCC sedappp tapi lupa pulak jenamnya apa.

    ReplyDelete
  4. Kat Perlis belum pernah jumpa lagi ^-^

    ReplyDelete
  5. krup krap rangup sedapnya...

    ReplyDelete
  6. ku igt air td..rupanya popcorn..haha

    ReplyDelete
  7. eh macam sedap je... saya tak pernah try lagi... nanti jumpa nak belilah... RM10 mahai la jugak eh?!huhuhu

    ReplyDelete
  8. ala ala garets jugak ni kan.. pocorn gebu2 cemni..
    kat penang ada gak tapi x ingat nama.. x penah try..

    baru2 ni p tngk movie ada promo popcorn wasabi..
    p ngendeng kat kaunter gak.. amek seketoi ja..
    terus keeeenot !! kensel kensel ahaha..

    ReplyDelete
  9. Ekin tak pernah try jauh nak o sana

    ReplyDelete
  10. boleh tahan harganya.. tapi kalau dah sedap tu ok je la.. hehe..

    ReplyDelete
  11. Nak try lah..Nampak sedap. Anak saya yang bungsu, memang peminat pop corn

    ReplyDelete
  12. Wow menarik... nampak best. Nak carilah nanti...

    ReplyDelete
  13. nampak sedap plus tukang jual hensem.. hehehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆