Senarai peserta Tudung Aidijuma Giveaway by Anies : sila semak ya!

12:00 pm

✿...السلام عليكم✿

Alhamdulillah... terima kasih di atas penyertaan dan sokongan daripada anda. you're awesome! insya-Allah, ada rezeki kelak, anies akan anjurkan lagi. kalau kali ni 5 helai... mana tahu next GA 20 helai? sapa nak? sila angkat keyboard!!

well, anies dah pun semak dari 1 blog ke 1 blog. ada juga yang follow tapi tak join. ada yang dah sertakan LINK tapi bila klik, link tu tak ada.

tapi tak pe. yang belum di'follow', anies akan follow nanti (ni pun kena check juga). namun apa yang penting, kepada mereka2 yang dah up entry TAPI TAK SERTAKAN LINK lagi, sila berbuat sedemikian secepat yang boleh ya! anies beri tempoh sampai RABU ni (30/9/2015). lepas tarikh tu, kalau ada yang berguling2 kat depan rumah minta lanjutkan tarikh... maaf... bolayan hokey! ;-)

so, anies mohon kerjasama kawan2 semua, SILA SEMAK PENYERTAAN anda. dan insya-Allah, by Friday (2/10/2015), anies akan umumkan pemenang2nya.

cekidaut!


-       http://awansamudera.blogspot.com/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://norminieza.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijumal-giveaway-by-anies.html 
-       http://farahwahyda.blogspot.my/2015/09/tudung-adijuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://mamamursyid.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://dialoguda.blogspot.my/2015/09/ga-tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://storymoryluahanku.blogspot.com/2015/09/tudung-aidujuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://khatyaiman.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://ourmemoria.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://irasahiraa.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://halfnabihah.blogspot.my/2015/09/tudung-aidjuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://duniazumal.blogspot.sg/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://zyraroxx.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://eirza.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://tolakbatukayu.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html 
-       http://vitafit86.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html?m=1 
-       http://quebecity.blogspot.com/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html
-       http://mrsablogstori.blogspot.com/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html
-       http://blogcikbelbel.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-givaway-by-anies.html

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

33 Your Words of Lo♥e

  1. done check! nama saya ada ;) good luck untuk peserta-peserta lain

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, ada dalam senarai tu nampaknya.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  3. rajinnya kakak check.. kalo CT redha je kalo ada yg nipu hehe..
    incase memang pepandai le diorang pikir =P

    ReplyDelete
  4. Ramainya join..tipis la harapan akak macam ni..ahhaha

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah link saya ada :D
    tak sabar nak tunggu siapa pemenang hihi

    ReplyDelete
  6. Alaaa,t'lps GA dek kerana bz Dgn mjls.... Klu wat GA 20aidijuma tu roger2 la Cikna ye

    ReplyDelete
  7. jenguk2 ushar link blog...hihihi

    ReplyDelete
  8. heyyy ade name kite di situ..kih3x...mekasih anies...moga ada la rezeki..dpt merasa pkai tudung AJ ni..dah lame teringin tp belum mampu nk beli (T_T)

    ReplyDelete
  9. semoga berjaya semua yg menyertai GA ohsem anies nih., ;p

    ReplyDelete
  10. salam idiladha anies maaf zahir batin...
    wah tersenarai juga...tq anies.

    ReplyDelete
  11. gud luck semua... yg xletak link cepat2 letak.. mana taw anda menang kan anies kan.. hehehhe

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah , byk penyertaannya tu ...

    ReplyDelete
  13. GA
    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html

    ReplyDelete
  14. GA
    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html

    ReplyDelete
  15. hehehe...rietta pown ada...thanks anies...

    ReplyDelete
  16. Hihihihi...amboi nama akak no 1...hihihi... ;)

    Tq dear kerana telah menerima akak sebagai peserta..hihihi

    Ok x sabar nk tunggu jumaat nie...

    ReplyDelete
  17. tak sabar nak tahu siapa pemenangnya..
    meh la jenguk bloh kusam kita
    http://iampiegirl.com

    ReplyDelete
  18. Seronok ni nak ziarah satu-satu baca kisah tudung mereka :)
    Salam Jumaat, Anies!

    ReplyDelete
  19. Salam singgah sini anies....semoga ada rezeki akak...hihi

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆