Jangan ikut perangai macam ni, pleaseee...

12:00 pm




Yang Ni Pun Best Juga Taw!

32 Your Words of Lo♥e

  1. Hamboiiii. Sedapnya tidur dalam sinki! Nak kena mandi ke? Muehehe =D

    ReplyDelete
  2. Kiki, menggoda betul tgk... hehe

    ReplyDelete
  3. comelnya tidor dalam sinki..

    jemput baca
    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/promosi-penghabisan-stok-pureen-2015.html

    ReplyDelete
  4. Haha..suspen je..sekali tengok bulus2 rupanya...merenyamnye la korang ye. Kalau akak mau kne cubit...cubit2 manje je..sianla nak cubit btul2..kucing ksyngan nabi tu..

    Salam ukhuwah dear

    ReplyDelete
  5. Assalam anies,
    sob3
    lama takj singgah sini

    pssttt : nomei kucin :)

    ReplyDelete
  6. heh..heh..releks sungguh dia...sejuk dlm tu kot.

    ReplyDelete
  7. ya rabbi..tak takut air ke diorang ni hahaha..sempat lg tu..

    ReplyDelete
  8. ya rabbi..tak takut air ke diorang ni hahaha..sempat lg tu..

    ReplyDelete
  9. amboii, bercinta dalam sinkiii hahahaha

    ReplyDelete
  10. Alolo....comeinya dia posing.
    Gaya seksi pun ada tuh...hihi

    ReplyDelete
  11. CT tahu macam mana nak soh diorang kuar dari sinki tu..
    bukak je air.. mesti mencecet diorang lari..

    ReplyDelete
  12. hye...singgah sini nak ucap terima kasih sebab rajin baca entry and tinggalkan komen di blog Syira Lokman :) semoga murah rezeki ye :)

    ReplyDelete
  13. alooo lolo comey nye tido dlm sink tu ;p

    ReplyDelete
  14. ya Allah cutenya diorang 2 ekor ni.... alololooo... :D ^^

    ReplyDelete
  15. amboi , tak menahan ... blh timbang kati ni ... heheheee

    ReplyDelete
  16. tu kalau tetibe bukak paip mau lari tak cukup tanah..hehehe.miow oh miow

    ReplyDelete
  17. Budget duk dlm tab mndi lettew.....

    ReplyDelete
  18. Alahai manjanya tengok.. comeyy.. :D

    ReplyDelete
  19. La... panas la tu agaknya smpi nak tidur dlm sinki... comeinya la...

    ReplyDelete
  20. kalau ada kt rumah macam ni memang kena simbah air la. hahahaa

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆