오리온 초코파이

12:00 pm




Yang Ni Pun Best Juga Taw!

26 Your Words of Lo♥e

  1. Tajuk tu menarik saya utk terus singgah sementara masih di depan pc ni hahaa.. choco pie tu mcm sedap.. nak sikit.. :D

    ReplyDelete
  2. Mana dpt ni....sodap ker?
    Halal ker?...
    Jgn mrh....

    ReplyDelete
  3. salam. hee nmpk sedap cookies korea tuu ;p

    ReplyDelete
  4. ingatkan blog ni dah bertukar jadi bahasa cina tadi.. HUHU

    ReplyDelete
  5. choco pie! lama iklan tu xde kuar kat tv..mcm sedap kan aniss

    ReplyDelete
  6. Kek ke ni, Anies? Nampak macam kek salut coklat Hiro lah :)

    ReplyDelete
  7. malam2 ni mkn cookies ya anies.

    ReplyDelete
  8. ㅊ무ㅜㅜㅐᆺ ㅕㅜㅇㄷㄱㄴㅅ뭉

    p/s sib baik ada google translate..tapi not sure betul ke dak, hihi

    ReplyDelete
  9. Assalam anies,
    macam ghoper kek HERO sajork he3

    ReplyDelete
  10. hehehe CT penah makan choco pie biasa tu je dengan marshmellow..

    ReplyDelete
  11. memang sedap makanan dri korea.. termasuk peppero ! hehehe

    ReplyDelete
  12. nampak sedap... coklat dri korea ke?

    ReplyDelete
  13. Nampak macam kek HERO je..
    Seyes terliur tengok..
    Tapi tak pernah nampak lagi la :)

    ReplyDelete
  14. teringat y jenama zaman kecik2 dulu..HIRO ke apa..tp mmg sedap

    ReplyDelete
  15. tajuk entri ini saya tak faham. tapi bila tengok gambar saya faham

    ReplyDelete
  16. boleh cari di sam's groceria ! yeayyyy

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆