Pakej fotografi termurah di alam semesta!

10:08 am

✿...السلام عليكم✿

Wallaweiiii... ni tajuk mahu kejar SEO ke ni?
hahaha... up to you laa...
yang penting entry ni dapat di published kan
sebelum cuti sekolah berlangsung.

kenapa dengan cuti sekolah?
ya lah... time tu laa ramai orang kawen,
ramai orang bertunang,
ramai orang bercerai dan tak ketinggalan juga,
ada yang mengadakan kenduri kecil-kecilan.

so, bila dah sibuk itu ini, maka terlupa laa bab2
fotografi ni. satu lagi dilemma, ramai yang
mengatakan pakej fotografi ni mahal.
ya ke mahal?
mmm... acu try think again!

ni, anies perkenalkan pakej fotografi yang memang sesuwai sangat laa dengan bajet yu ols tatkala semua harga barang naik sana sini... service ni bukan setakat untuk majlis perkahwinan je, tapi juga untuk majlis2 yang lain. apa2 pun, yu ols kenalah contact nombor di atas and booking cepat2. anies dah pernah tengok hasilnya. memang superb! puas hati! oh, ya... klik di SINI untuk ke FB photographer dan di SINI (YouTube) ya!

okey, tu je yang nak di share hari minggu ni... see ya!

BW ke laut china selatan....

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

32 Your Words of Lo♥e

  1. tgk dari gambar nie semua cantik2.. :)

    ReplyDelete
  2. uiiii memang murah sangat dah nie...

    xpe..xpe.. sib baik laaa adik moon tu photographer gak... xyah nak pening2 kepala fikir dah..upah dia aje... hehe

    ReplyDelete
  3. i copy paste ye...nak bagi kengkawan yang nak bertunang, nikah kawin tahun ni :)

    ReplyDelete
  4. termasuklh anieskn...

    knor mimpi anies yg kena patuk ular
    apakh meaningnya...

    ReplyDelete
  5. Sekarang ni bnyk pakej photografi beri tawaran menarik kan Anies..

    ReplyDelete
  6. Assalam anies,
    he3 hat 2kupang kat blakang tu yg tak tahan tu

    ReplyDelete
  7. Wah, murahnya pakej tu... gambar pun cantik :)

    ReplyDelete
  8. baru nak klik gambar tu..
    sekali berpusing..
    berpinar bijik mata nih..
    :D

    ReplyDelete
  9. Kalau dah murah apalagi u olzzz...
    Jgn lepaskn peluang keemasan ni.

    ReplyDelete
  10. dah tengok..cantik2 gambar nya...Yang penting murah..yang tu yang orang cari..heheh

    ReplyDelete
  11. Menarik ni.. Gambar profesional harga murah.. mmg berbaloilah. Thanks sharing Anies.. :)

    ReplyDelete
  12. Wahhh..!!! Di JB pun boleh ke?

    ReplyDelete
  13. haah, murahnya rm500 tu
    kena booking cepat! :)

    ReplyDelete
  14. Salam jumaat. Hee sungguh murah sebab biasanya pakej wedding melebihi rm1k.

    ReplyDelete
  15. kalau harga murah, kualiti bagus mst ramai yg berebut kan...

    ReplyDelete
  16. kalau nak elok tempah awal2 ya...

    ReplyDelete
  17. Zaman sekarang ni bakal2 pengantin beruntung...dah melambak photographer kahwin...so mereka mmg bagi harga yg competitive, kita sebagai pengguna untung...zaman saya kahwin 2006 dulu, tak la ramai sangat wedding photog ni :)

    ReplyDelete
  18. Salam singgah, wah berbaloi gak! Tp blm sampai masa lg. Boleh suggest kat kwn hehe.. Studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Murah jugak... tapi kena nikah & sanding dlm hari yg sama la kan... :-)

    ReplyDelete
  20. mmg murah tu ... gambar pun cantik2 belaka ... bila la sis nak kahwin agaknya ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  21. luar biasa nih kak fotografi nya sangat murah-murah nih, cocok banget nih bagi kita yang ingin berhemat ya ;)

    ReplyDelete
  22. harga nyer berpatutan sungguh ni, yg penting hasil kerja mesti cantik & baik !

    ReplyDelete
  23. Assalam anies,
    camno la nak mesra SEO ni yer???
    konpius akak he3

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆