Mini GA majalah Aisyah edisi kedua

11:55 am

✿...السلام عليكم✿

AUTO PUBLISHED

Mini GA majalah Aisyah edisi pertama
telah selamat dihadam.
tahniah kepada semua pemenang dan
terima kasih kepada yang telah menyertainya.
anies hanya announce menenerusi emel je
pada pertengahan bulan puasa tempohari
(kalau tak silap laa...)

untuk edisi kedua majalah Aisyah ni,
sekali lagi anies nak buat mini GA
khas untuk yu ols...
nak join tak?


SYARAT2nya simple je.
so, sila baca sampai habis ya!


PENYERTAAN DENGAN BLOG

1. anda merupakan follower blog ni.
2. di ruangan komen, sila nyatakan MENGAPA ANDA 
PERLUKAN MAJALAH AISYAH.
3. jumlah perkataan mestilah melebihi 20 patah perkataan.
4. sertakan sekali NAMA & ALAMAT SURAT MENYURAT.**
5. jika yu ols nak buat entry untuk mini GA ni, 
sila TINGGALKAN LINKtak nak buat entry pun tak mengapa.


--- atau ---


PENYERTAAN DENGAN ACC. FACEBOOK

1. sila LIKE FAN PAGE MAJALAH AISYAH. klik DI SINI.
2. di ruangan KOMEN BLOG INI, sila nyatakan seperti berikut:

SAYA DAH LIKE!
NAMA:
ALAMAT SURAT MENYURAT**:

** tujuan anies meminta alamat surat menyurat adalah untuk memudahkan proses penghantaran hadiah. sebelum ni ada peserta yang join tapi tak memberi sebarang respon meskipun dah dihubungi berkali.

DATELINE: KHAMIS = 14 OGOS 2014


HADIAH
4 BUAH MAJALAH AISYAH EDISI KEDUA 
AKAN MENJADI MILIK 2 PESERTA 
YANG JOIN MENERUSI BLOG DAN 
2 PESERTA YANG MENYERTAI 
MENERUSI ACC. FACEBOOK.

so, all the best!!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

29 Your Words of Lo♥e

  1. mengapa anda perlukan majalah aisyah?
    ana perlu majalah ini kerana..ana ingin tahu isi dalam majalah ini adakah ia berinformasi ataw tidak,best ker tidak..serta rasa macam nak jer buku aisyah ni..kan nama lebih sama dengan nama isteri nabi muhammad saw yg ke 3 AISHA SIDDIQA: Seorang perempuan bernama Kholeah Bint Hakeem menyarankan agar Nabi SAW mengawini Aisha, putri dari Aby Bakrs, dengan tujuan agar mendekatkan hubungan dengan keluarga Aby Bakr. Waktu itu Aishah sudah bertunangan dengan Jober Ibn Al Moteam Ibn Oday, yang pada saat itu adalah seorang Non-Muslim. Orang-orang di Makkah tidaklah keberatan dengan perkawinan Aishah, karena walaupun masih muda, tapi sudah cukup dewasa untuk mengerti tentang tanggung jawab didalam sebuah perkawinan. Nabi Muhammad SAW bertunangan dulu selama 2 tahun dengan Aishah sebelum kemudian mengawininya. Dan bapaknya Aishah, Abu Bakr pun kemudian menjadi khalifah pertama setelah Nabi SAW meninggal.

    ReplyDelete
  2. nama:nornazliana ab razak
    alamat:sekolah kebangsaan lumut jalan iskandar shah 32200 lumut perak

    ReplyDelete
  3. saya memerlukan majalah aisyah ini kerana ingin mengetahui kelebihan yang ada di dalam majalah ini.. selain itu, dapat menambah ilmu..kita sebagai manusia perlulah belajar sehingga kita pejam mata kerana ilmu berguna sepanjang hayat..

    nama : suhaida binti che yop
    alamat : jab. pengairan dan saliran,
    seberang perai utara,
    lahar ikan mati,
    13200 kepala batas,
    pulau pinang

    ReplyDelete
  4. saya pun ada buat entry mengenai GA nih..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/mini-ga-majalah-aisyah-edisi-kedua.html

    ReplyDelete
  5. akak join thru fb....akak dh tglkn komen kt bwh pic mjlh aisyah cover Heliza

    ReplyDelete
  6. Nama: Ar Eirza binti Japar
    Alamat: 606 & 607, Jalan Melaka Raya 10, Taman Melaka Raya, 75000 Melaka.

    Sebab perlukan majalah ini:- Saya tidak pernah membaca maupun mengetahui kewujudan majalah ni...so bila baca entry ni..teringin nak tau isi kandungan nya..apatah lagi Heliza menjadi covernya...adore her!!

    ReplyDelete
  7. saya dah like !


    syuhada salleh

    681, mk 14 bukit minyak, 14000 bukit mertajam, pulau pinang

    ReplyDelete
  8. Saya suka membaca, saya suka mencari info untuk bahan pena sya, saya suka terokai sesuatu yang baru, dan saya perlukan 'AISYAH' untuk santapan rohani dan minda saya, Majalah adalah sebahagian dari mendakwah dalam minda.

    Farrah Ashnie Md Nor
    KISMEC, Jalan PKNK 1/1,
    Kawasan Perusahaan Sg. Petani,
    08000 Sg. Petani, Kedah.

    ReplyDelete
  9. Saya memerlukan Majalah Aisyah kerana ingin mengenali isi kandungan dan mengetahui perbezaan&kelainan dengan majalah yang berada di pasaran kini.

    ReplyDelete
  10. Best majalah aisyah ni..banyak informasi yang boleh kita dapat.

    ReplyDelete
  11. Best majalah aisyah ni..banyak informasi yang boleh kita dapat.

    ReplyDelete
  12. hihihih..ini saya takleh join ni..kena suruh wife saya yg komen

    ReplyDelete
  13. fb : Ummi AuNa

    Saya dah like!

    No.877,Lorong Nusari 3/2A,
    Nusari Bayu 1, Bdr Sri Sendayan,
    71900 Labu,Negeri Sembilan.

    ReplyDelete
  14. Kenapa saya perlukan majalah ini ....
    melihat kepada tajuk-tajuk kecil hati sudah tertarik.

    tajuk-tajuk kecil itu seperti membayangkan ia dapat menambah ilmu di dada dan akan menjadi santapan jiwa.

    maka jauh di sudut hati terasa ingin memiliki sebagai harta peribadi.


    hasnidar bt ramly
    lot 5550 kubu gajah, 34130 selama, perak.


    ReplyDelete
  15. menarik majalah ni...dh like.

    ReplyDelete
  16. CN perlukan majalah Aisyah kerana CN ingin tahu kandungan majalah ini. CN memang pembeli tegar majalah wanita muslimah seperti Dara, Nur & Hijabista. Dan kewujudan majalah Aisyah menarik perhatian CN untuk menambahkan lafi koleksi majalah wanita muslimah CN. Harap2 dapatlah majalah Aisyah ni free yer ;)

    Nama : Norazimah Binti Abd Talib
    Alamat : A1, Jalan Haji Yusuf 1, Kampung Jenjarom, 42600 Kuala Langat, Selangor.

    Terima kasih ;)

    ReplyDelete
  17. salam. insyAllah..kalau berkesempatan sy join hihi

    menabung oldtown :)

    ReplyDelete
  18. InsyaAllah nanti akak join yer..kena pikir banyak tue sebelum nak jawab..hehehe=D

    ReplyDelete
  19. wah... magazine baru yea... nampak menarik!

    ReplyDelete
  20. bestnya nampak majalah Aisyah ni...comel plk Heiza tu.

    ps: datang tak Putrajaya hari tu?

    ReplyDelete
  21. All the best yer. Zumal tolong like gak ^_^

    ReplyDelete
  22. All the best yer. Zumal tolong like gak ^_^

    ReplyDelete
  23. via fcebook :)

    saya dah like !


    syira lokman :)

    no 111, jalan tawas baru 12, taman tasek damai , 30010 ..ipoh..perak.

    ReplyDelete
  24. Anies, kalau nak masuk majalah pulak cemane?
    Hehe..ngade saya ni.

    ReplyDelete
  25. wah hari ini ya kak deadline nya, jadi penasaran sama GA nya nih ;)

    ReplyDelete
  26. akak nak mengarang ni yg tak pandai Anies..

    ReplyDelete
  27. saya memerlukan majalah aisyah ini kerana belum pernah berkesempatan membeli dan membaca majalah aisyah. Teringin juga membaca isi kandungan majalah ini. Sesuai dengan umur juga.


    nama:Amanina ahmad
    alamat: blok c-08-10 pangsa sri bagan dalam 12100 butterworth.

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆