Mini GA : hah, ni lah pemenangnya!

9:30 am

✿...السلام عليكم✿

Alhamdulillah...
pertama sekali, TERIMA KASIH DAUN KELADI
di atas kesudian dato' datin bloggers
yang telah men'join' diri dalam mini GA
yang anies anjurkan.
terima kasih banyak2!

insya-Allah, akan datang kalau ada
rezeki, akan anies anjurkan lagi.
nak join tak?
(hahaha... belum apa2 lagi dah mengajak yek!)

kepada yang dah follow juga,
TERIMA KASIH BANYAK2!
insya-Allah akan anies follow back, ya!

okey, sebelum anies umumkan pemenangnya,
sukacitanya nak bagi SUPRISE sikit.
jeng jeng jengggg...


senarai peserta di bawah anies bahagikan kepada dua.
pertama, peserta yang join tanpa entry.
kedua, peserta yang join dengan entry.

kalau sebelum ni, anies cuma nak 4 pemenang sahaja,
tapi setelah ubah fikiran,
anies decide untuk sediakan 5 hadiah. (5 pemenang)

bagi pemenang yang join dengan entry,
anda akan menerima satu lagi hadiah misteri
sebagai penghargaan anies kerana sudi menyediakan
satu entry khas untuk mini GA ni walaupun
TAHU BLOG NI TAK BOLEH COPY PASTE.
(tapi boleh je buat kan dengan print screen?
yu ols kan cerdik... ;-))

dah, dah...tak nak menceceh banyak2.
berikut adalah senarai peserta yang:

JOIN TANPA ENTRY

4. anim
11. amy j
12. cikna
14. nureen
20. nar's
22. anamizu
23. rinna

JOIN DENGAN ENTRY

33. fieqa

dan berikut adalah keputusannya.
cekidaut!

hadiah: buku no. 1 + hadiah misteri

hadiah: buku no. 4 + hadiah misteri

hadiah: buku no. 1 + 2 hadiah misteri

hadiah: buku no. 1 + hadiah misteri

hadiah: buku no. 1 + hadiah misteri


TAHNIAH!
ALFUN MABRUK!
CONGRATULATION!

kepada yang tidak berjaya,
don't worry... seperti yang anies 
cakap tadi, ada rezeki akan anies anjurkan 
lagi... in the future...
insya-Allah...

kepada pemenang,
SILA CHECK EMEL MASING2 YA!

okey... tu je.
terima kasih dan...
daaa...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

22 Your Words of Lo♥e

  1. tahniah diucapkan kepada para pemenang...

    ReplyDelete
  2. terasa-rasa bagai nama kak diseru-seru...
    thanks alot..
    buku ini buku untuk bacaan kak anim sorang..in sha Allah.
    akan beredar dari kak anim , 2 Abdul dan akan dipinjamkan kepada anak2 murid yang kaki buku..
    tqvm....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hanim_rahmat@yahoo.com.my
      Anies_jgn lupa .my tu tau. Selalu tang tu tertinggal:((

      Delete
  3. correction :
    "BUKAN buku untuk bacaan kak anim seorang.....

    ReplyDelete
  4. Hurmmm, tahniah buat pemenang........;-)

    ReplyDelete
  5. waa..tahniah ye kepada semua pemenang!

    ReplyDelete
  6. tahniah kpd pemenang
    rezqi nureen utk next ga kot hihiii...

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada pemenang.
    lain kali buat lagi ye anies, boleh akak join

    ReplyDelete
  8. Congrats to the winners.
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. tahniah semuanya..

    murah rezeki anies

    ReplyDelete
  10. heheheheh thniah kps yg menang :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah dimurahkan rezeki kat sini ^^ Btw, dah check email tapi tak ada apa2 pun XD Boleh resend balik tak ?? :)

    ReplyDelete
  12. ishh..xberjaya la..tahniah2 pada semua peserta

    ReplyDelete
  13. wah..bertuah nya siapa yamg menang tu.tahniah semua..

    ReplyDelete
  14. tahniah kepada semua pemenang ...

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah..
    xsangka rezeki lya, setelah sekian lama x join GA..

    ReplyDelete
  16. erk.. tak menang. hehehe... tahniah buat semua pemenang yer...

    ReplyDelete
  17. sedihnya tak sempat nk join. hehe. tahniah buat semua pemenang

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆