Tahniah! dan... terima kasih daun keladi!

10:52 am

✿...السلام عليكم✿ 

Bila kata nak rehat puas2,
tapi otak macam tak mengizinkan.
ingat benda tu, tak siap lagi.
ingat benda ni, alahai...
memang tak boleh ditangguh2 lagi.

so, dalam paksa-redha...
terima sahajalah.
selagi kudrat diperlukan,
maka teruskan kerja dan kerja dan kerja!!
(apa punya mukadimah daa...)

okey, sebenarnya up entry ni sebab semalam
blogger DIANA RASHID dah umumkan
pemenang GA anjurannya.
so sebagai salah seorang penajanya,
anies nak ucapkan TAHNIAH kepada
pemenang-pemenangnya.

siapa yang menang tu?
pemenangnya ramai.
kalau tak silap dalam 20 orang gitu.
antara 20 orang tu,
hanya 3 orang sahaja yang terpilih
untuk menerima hadiah yang anies taja.

so, congratulation to:
blogger IMANEEDA.
blogger DAYANG DENO.
sebelum terlupa,
kalau blogger IMANEEDA baca entry ni,
sila emelkan butiran ya
untuk tujuan penghantaran hadiah.

kepada yang dah cuba tapi belum berjaya,
jangan risau!
masih ada peluang lagi.
bila tu?
ha'ah... dalam masa terdekat ni ada
satu lagi GA yang bakal berlangsung.
siapa penaja?
siapa yang anjurkan?
tungguuuuu....

last but not least,
TERIMA KASIH DAUN KELADI 
kepada blogger DIALOG UDA / NORA KARIM
kerana memilih anies sebagai salah seorang
pemenang mini GA anjurannya.
hadiahnya... kat bawah ni...
dah lama tak menang GA ni.
mana tak lama.
nak join pun malazzzz... ;-)

insya-Allah akan dimanfaatkan sepenuhnya ilmu yang dikongsi dalam buku ni...

oh, ada satu lagi...
sesiapa yang dah letakkan LINK 
di senarai bloglist anies
tapi tak sertakan bulan kelahiran, harap semak semula ya.
sila klik kat SINI!

akhir kalam...
FELICIDAD y MUCHO GRACIAS!


p/s jalan-jalan cari makan berblogwalking baru nak panaskan enjin. so sabau ya...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

22 Your Words of Lo♥e

  1. Amy pun malas nak join... klu angin malas tak hilang2 ni susah betul.
    Tahniah kepada yang menang.

    ReplyDelete
  2. Tahniah jd pemenang blog mereka..

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada anies dan juga pemenang .

    ReplyDelete
  4. tahniah anies dan tahniah juga kepada pemenang ...

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada pemenang!

    ReplyDelete
  6. waa Anies ada taja juga ye..Alhamdulillah.
    Tahniah kepada pemenang..

    ReplyDelete
  7. lamanya xjenguk sini...rinduuuuuuu :) :)

    ReplyDelete
  8. Hi, You've been tag on my Liebster Award! Let's Join link"http://anisdienda.blogspot.com/2014/05/liebster-award.html

    ReplyDelete
  9. tahniah untuk semua pemenang, untungnya mereka dapat barangan Ana Muslim!!

    Tahniah juga buat anies... moga bukutu bermanfaat buat anies yea :D

    ReplyDelete
  10. Tahniah pada pemenang..rajin usaha insyaallah ada kejayaan

    ReplyDelete
  11. Dah lama talk ikuti GA. Anies....kakpb busy, sorry tak dpt bw selalu.

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat pemenang GA, dan tahniah juga buat Anies :D

    ReplyDelete
  13. Tahniah pada pemenang.. :)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆