Ko ni dah kenapa dik?

10:06 am

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

32 Your Words of Lo♥e

  1. dah kenape tu?? aduhaiii.. macam2 hal..hihi

    ReplyDelete
  2. haaaaaaaaaa? mulut die hahahah bukan comel.. lawak! adoiiii pening #teenagersnowadays

    ReplyDelete
  3. hahahaha buat mulut mcm tu dia kata comel?? adoii masalah sungguh

    ReplyDelete
  4. gelak tengok budak2 bermulut itik..yg ni dah sebijik..haha..budak2 sekarang..:)

    ReplyDelete
  5. Aduss. Sendiri perasan comelz gitew. Parah budak2 sekarang ni.
    #memangramaipunyangbuatcenggitudilamansosial.

    ReplyDelete
  6. mak aii, itik sape la tu :D

    ReplyDelete
  7. Aduuuhaiiii, tak tau nak cakap ape dah!

    ReplyDelete
  8. budak sekarang bangga melakukannya di fb sbb banyak dpt komen ... n cepat popular bila ada yg print n paste ...

    ReplyDelete
  9. tersenyum sorang2,hehe..manusia memang banyak gelagat. bagi kita benda tu pelik, bagi dia pulak benda tu biasa.

    ReplyDelete
  10. tak ada kerja cari kerja

    ReplyDelete
  11. hahaha....tak sanggup eden nak tengok...

    ReplyDelete
  12. adeh..
    tergoda tgk mulut cmtu..
    huhuhu..
    hebat betuil cara dia beriklan.

    ReplyDelete
  13. ok, last gmbaq tu mmg da wat timm trsengih sensorg dpn pc nie..

    ReplyDelete
  14. gambar last tu paling kesian la..nak di hina kang kata mulut jhaat pulak..geleng kepala je ..budak2 sekarng ni buat macam2 cara nak popular.walaupun membodohkan diri sendiri..

    ReplyDelete
  15. "koleksi gambar comel" bhahahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  16. Salam Anies....Gelak k.atie tak tahan tgk gambar kata comey tu..hehehe.Cuba la senonoh sikit bila brgambar..dah la brtudung :(

    ReplyDelete
  17. comel betol gambr2 comel dia =.=

    ReplyDelete
  18. eww tak malu..... Kalau aku pun malu nak buat status tah pape. Dia ingat cantik la mulut itik tu haha.

    awksweetgitu.blogspot.com kalau ada masa singgah la :)

    ReplyDelete
  19. macam le cantik sangattttttttttttt

    ReplyDelete
  20. hahaha.. mcm2 hal la zaman IT ni. memang ada masalah budak ni. tang mulut tu xboleh blah. lawak2

    ReplyDelete
  21. macam2 ler cerita budak2 sekarangni... macam2 perangai takut kita dibuatnyer...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆