Demam rindu dan ubatnya adalah...

11:53 am

✿...السلام عليكم✿

First and foremost,
10 jari disusun
ampun dan maaf
kerana tak update... satu hal.
tak BW pun satu hal.
tak follow back pun... satu hal.

hactic week dan akhirnya...
demam!
walaupun demam biasa2 je
tapi sangatlah tak bernafsu nafsi
nak hadap PC.

apa2 pun TERIMA KASIH
banyak2 kepada kawan2 yang masih
sudi meninggalkan jejak kasih di blog ni.

tak nak berjanji lagi
tapi akan cuba mengayuh
blog ke blog dengan lenggang lengguknya.

dan untuk YAB. Nuffnang,
TERIMA KASIH kerana bagi
UBAT DEMAM RINDU ni...
dari lembik bak agar2, terus
jadi Badang yang gagah perkasa!
toche, toche...

Alhamdulillah... tak banyak tapi cukup untuk melempiaskan nafsu rindu yang membuak2...
(membuak2 la saangaattt)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

25 Your Words of Lo♥e

  1. tahniah dear :)

    Fifi punye baru 2 hinggit je :D

    ReplyDelete
  2. huiyo..timm punya 40 sen jer..haha!!

    ReplyDelete

  3. “Innaa lillaahi wa-innaa ilaihi raa-ji’uuna. Allaahummaajirni fii mushiibatii wakhluf lii khairam minhaa”

    ReplyDelete
  4. wow.... meriahnya. apa rahsia?

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki masuk lagi tu ... semoga cepat sembuh .

    ReplyDelete
  6. Semoga cpt sembuh anies..K.atie dah lama tak check NUFF..merajuk.huuuuu

    ReplyDelete
  7. Tahniah yer dapat ubat demam tu ;)

    ReplyDelete
  8. tengah musim demam2 ni..masuk cuti sekolah nanti kenduri banyak,demam lagi..heheh..jaga diri baik2..:)

    ReplyDelete
  9. haha... selamat berlenggang lenggoklah ke blog KN juge ye... anyway, tahniah untuk Anies... Nuffnang tu kadang2 boleh buat kita semangat nak menulis dan mengayuh ke blog kawan2! hehe

    ReplyDelete
  10. Moga cepat sembuh... tulis blog ni pun kekadang bermusim kan hehe... eynda pun gitu :-D

    ReplyDelete
  11. Moga kembali sehar ya mizz :)

    ReplyDelete
  12. get well soon anies..sekarang memang musim demam pun.cuaca tak menentu

    ReplyDelete
  13. semoga cepat sembuh anies ye..
    p/s : dear, dah ada pemenang yang tuntut hadiah ke?

    ReplyDelete
  14. samalah kt pun demam, mood kelaut nak menulis blog

    ReplyDelete
  15. dh baik ke demam tu? wahhh jd semangat ler ni. dpt byk tu. rezeki2. ehehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆