34 hadiah super ohsem untuk yu ols! so... tak kan nak tengok je kot?

10:11 am

✿...السلام عليكم✿

Betul ke ni, anies?
betul...
wat pe nak tipu kan!

so, cepat lah beritau...
apa hadiah2 nyer tu!


buku-buku terbitan Ana Muslim Sdn. Bhd bernilai RM100 x 1 pemenang
sticker homemade (2 stickers) x 1 pemenang
tasbih pearl x 10 pemenang
tudung bawal plain x 2 pemenang
wang tunai RM30 x 1 pemenang
senaskhah Tafsir Himpunan Ar-Rahman x 1 pemenang
bedak sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang
top up bernilai RM5 x 5 pemenang
tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang
keychain penyu x 5 pemenang
kain baju kurung 4M dan goodies beg bersama accessories x 1 pemenang
3 pin tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang
hadiah misteri x 2 pemenang
fuuuuuhhhh...
bila tengok senarai hadiah2 ni,
tetiba semput pulak nafas.
ye lah... sapa tak nak barang free oii!!
lebih2 lagi nak puasa / raya ni.
tak payah nak fikir2 baju raya / tudung raya / brooch raya.
(oit! belum puasa lagi dah sibuk nak beraya ke, anies?)

okey, okey!
cam ne kami nak dapatkan semua
hadiah ni?

caranya senang je.
klik je banner kat bawah ni dan
ikut je arahan yang disampaikan.


senang je kan?
tak payah nak perah2 otak
atau berambat ke hulu ke hilir
untuk sertakan bukti pembelian.
cuma duduk je depan komputer / tab / laptop.
tak sampai 5 minit dah siap.

so, selamat mencuba dan...
all the best!

p/s to mamaniza, ni entry promo je tau! bukan entry penyertaan. ;-)
sesiapa yang belum meletakkan LINK di senarai bloglist anies, sila klik kat SINI ek! terima kasih.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

19 Your Words of Lo♥e

  1. Perghhhh!! memang best hadiah2 nya :D

    ReplyDelete
  2. bz la anies...rasa belum puasa dh nak tutup tempahan..

    ReplyDelete
  3. bestnya hadiahnya...nanti kak try join...maklum xreti sgt...

    ReplyDelete
  4. nk join tp x der fb camno nak like huhuu

    ReplyDelete
  5. penaja turun padang nih ...heheee

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..

    Anda telah ditag untuk segmen ini
    http://lagunamerbok.blogspot.com/2014/05/segmen-liebster-award-lagunamerbok.html

    ReplyDelete
  7. Wahh menarik betul hadiah2 yang ditawarkan.. moga berjaya.. :)

    ReplyDelete
  8. waaa..hebatnya hadiah2 tu, selamat bersegmen semua.

    ReplyDelete
  9. wah...menarik nih...nak join la..

    ReplyDelete
  10. wah anies taja hadiah lagi!! :D

    ReplyDelete
  11. bestnya hadiah.. nak join jugaklah

    ReplyDelete
  12. hadiah2 memang menarik tambah2 dr anies. hehee

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆