Yang mana menjadi pilihan anda?

10:36 am

✿...السلام عليكم✿ 

Jom kita cuci mata dengan
gambar2 menarik yang dibidik
oleh photographer pilihan National Geographic!
cekidaut!

Vatnajokull, Iceland

Vatican Museums

San Fele, Italy

Science Museum, Trento, Italy

MoMA, New York

Musee d'Orsay, Paris

National Gallery of Art, Washington DC

National Museum, Prague

The Altay Mountains, Mongolia

I Heart My City, Paris

belum submit URL blog anda untuk senarai bloglist anies? kalau belum, klik kat SINI ya! terima kasih.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

23 Your Words of Lo♥e

  1. photographer NG mmg terbaek..
    suma gambar diluar imaginasi kita,
    mmg x puas tgk.

    ReplyDelete
  2. subhanallah.. cantiknya semua gambar tu.. salam jumaat anies.. :D

    ReplyDelete
  3. semuanya cantik.

    tapi terfikir jugak yang part biri biri tu kan, memang payah jugak lah nak ambik photo tu..mesti thap beku time tu kan..

    gigil gigil sambil membidik.

    ReplyDelete
  4. Allah jua yg memberi ilmu dn ilham

    semua pun cantik..

    ReplyDelete
  5. salam jumaat annies...semua picnya menarik n mengagumkan...subhanallah amazing.

    ReplyDelete
  6. yang last sekali..paris..cantik sangt..

    ReplyDelete
  7. Binggung milihnya
    Semua cantik :)

    ReplyDelete
  8. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  9. Aduhai....bila la dpt rezeki ke tempat2 cantik ni....

    ReplyDelete
  10. wah foto nya bagus-bagus banget kak anies. Kalau saya mau pilih semua nya aja deh hehehe :D

    ReplyDelete
  11. Salam Anies, lamanya tak lawat Anies. Sihat?
    Gambar cantik buat jiwa tenang kan?

    ReplyDelete
  12. semuanya cantik !!! nak pi tempat ni. bila anies nk mai pnang? nanti wasap eh. hehe

    ReplyDelete
  13. Photografer NG mmg terbaeklah.
    gmbr2 mmg semua luar fikiran kita.

    ReplyDelete
  14. Cantik-cantik gambar tu semua... bila nampak last sekali tu... bilalah dapat gi hihihi.

    ReplyDelete
  15. Salam Anies...cantiknya gambar2 yg disnap dek jurugambar yg hebat2 tu yer....trpesona tgk!

    ReplyDelete
  16. sungguh berseni dan kreatif...ditangan mereka yg pro,semuanya kelihatan sempurna..

    akak suka pic no 3 tu...

    ReplyDelete
  17. kalau dapat ler kita ambik gambar 10%pun dari gambar di ataspun dah bersyukur akak... akakni kalau ambik gambar janji adojer...

    ReplyDelete
  18. semuanyer cantik2 & menarik lah !

    ReplyDelete
  19. keren-keren sob gambarnya. Ane pilih yang pertama aja sob soalnya cerah banget haha

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆