Turn orang Utara pulak!

9:55 am

✿...السلام عليكم✿ 


Hah... kalau sebelum ni dok asyik tanya je
bila AM nak datang ke Utara...
so, right now kami dah penuhi
permintaan yu ols...

get ready 'coz
AM akan 'serang' orang Utara
bermula Khamis ini.

apa2 pun...
jumpa anda di sanaaaaaa....
sesiapa yang belum meletakkan LINK di senarai bloglist anies, sila klik kat SINI ek! terima kasih.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

26 Your Words of Lo♥e

  1. Senyum2 org SP tengok iklan ni.

    ReplyDelete
  2. nak terjah sp ke tak? nak terjah Sp ke tak? fikir fikir ni...

    ReplyDelete
  3. nanti kena kerumun dgn peminat

    ReplyDelete
  4. nanti kena kerumun dgn peminat

    ReplyDelete
  5. Ijin nyimak aja ya mbak anies
    hehe

    ReplyDelete
  6. Ijin nyimak aja ya mbak anies
    hehe

    ReplyDelete
  7. ala..rugi..rugi..
    kak anim belum balik SP lah khamis tu..

    ReplyDelete
  8. seronok juga kerja Anies ni ye..best dapat jalan2 sana-sini.

    ReplyDelete
  9. kerja anies ni banyak keluar kawasan ye..tentu seronokkan..

    ReplyDelete
  10. Saya kat KL...Poster dah lekat pd papan kenyataan masjid dan timeline Fb Masjid Andalusia.

    ReplyDelete
  11. Wahhh bestnya orang utara.....

    ReplyDelete
  12. wahh dah sampai ke sana... :)

    ReplyDelete
  13. 6 HARI AHAD KAN??NAK PI KE TAK YE...:P

    ReplyDelete
  14. anies ke utara ya...kak baru balik.

    ReplyDelete
  15. wahhhh dah terlepas...apa pun semoga kunjgan ke utara meninggalkan kenangan yg manis..

    ReplyDelete
  16. Oh dah lepas tarikh.. tak sempat nak pi..

    ReplyDelete
  17. dah lama tak singgah di blog anies.. harap anies sihat selalu.. :D

    ReplyDelete
  18. teryata mizz anies
    sedang jalan jalan trus nih :)

    ReplyDelete
  19. :) blogwalking sini . . mohon singgah blogshope sy : http://ayraashoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. mengembara ..bagus utk kaki..heheh

    ReplyDelete
  21. Alamak!!! terlepas...sobsob

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆