Bengkel Bukan Susah Nak Score 'A' Bersama Ana Muslim

10:11 am

✿...السلام عليكم✿ 

AUTO PUBLISHED

Berita baik untuk anak-anak yang bakal menduduki UPSR tahun ini!
untuk julung2 kali, Ana Muslim (AM) akan menganjurkan
satu bengkel khusus untuk calon2 UPSR 2014.

selain sebagai persediaan untuk menghadapi peperiksaan,
peserta bengkel juga diberi tips, panduan serta amalan2
bermanfaat untuk diamalkan.

tempat adalah terhad.
sebarang pertanyaan, boleh hubungi:
03-41069119 (waktu pejabat)
FB Ana Muslim klik di sini.



our thoughts and pray...
#MH370
(gambar hiasan)
sesiapa yang belum meletakkan LINK di senarai bloglist anies, sila klik kat SINI ek! terima kasih.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

17 Your Words of Lo♥e

  1. Salam Anies..pd family sekitar KL yg ada anak upsr tahun ni blh la join..sekurang2nya memberi panduan kpd anak2 ni menghadapi exam trsebut.Byran yg dikenakn pon tidaklah membebankn sgt.

    ReplyDelete
  2. Usaha yang bagus ni Anies, moga mendapat sambutan, moga dipermudahkan.

    ReplyDelete
  3. bagus ni. kalau ada kat Penang boleh la suh Naiim join.


    kat mana la MH370 tu ye..

    ReplyDelete
  4. Saya nak join boleh ke?...hehehe

    ReplyDelete
  5. xde pulak adik nak upsr taun ni..hehe

    ReplyDelete
  6. mesti dapat sambutan ni..Ana Muslim kan comel..hehehhe

    ReplyDelete
  7. Krusus motivasi tak ada ke? Kalau ada nak je humban ketiga2 anak sekali pergi sana. Biaq jadi org sikit...ahahhaa...

    ReplyDelete
  8. murni sungguh usaha Ana Muslim nak bantu calon UPSR...=)

    ReplyDelete
  9. wah sukses usaha nya kak semoga berjalan sesuai rencana dan bisa sukses ke depan nya ya kak

    ReplyDelete
  10. nanti bila dh asya btl2 pndai baca lya pon nk beli byk2 buku ana muslim ni utk asya..

    amin..mudahan Allah swt melindungi pesawat tersebut.. & diberikan petunjuk..lya bru je tahu smlm psl ni.. cz sblum ni btapa kat hosp.. blik rmh pon rht..kelmarin bru rajin buka FB n baca2 kat internet.. sungguh2 terkejut

    ReplyDelete
  11. Anies..rasa mcm nak terjah melaka le dlm masa terdekat ni. Nanti gitau nama resroren asam pedas yg super duper sedap tu. Harus ku terjah okessss

    ReplyDelete
  12. kalau der anak yang upsr mesti akak daftarkan anak akak.. menarik

    ReplyDelete
  13. kalau ada kazen yg nk amin upsr boleh la ckp tp semua dh beso2. hehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆