Mencari mood selepas bercuti...

9:16 am

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

31 Your Words of Lo♥e

  1. Hahaha.. cara ambik mood tu .terbaik da...

    ReplyDelete
  2. Anies..makan biskut je ye? Mesti masa bercuti makan best2 yang mak masak kan.
    Anyway, biskut gula tu memang best kalau cicah dengan air kan.

    ReplyDelete
  3. wah cari mood makan biskut dgn gula2 jer ya..annies.

    ReplyDelete
  4. sedap tu....coklat langkawi ke tu....

    ReplyDelete
  5. mood tu kat manalah gamaknyer...

    ReplyDelete
  6. Salam singgah, harap mood dah mai, biskut oreo sedappp..

    ReplyDelete
  7. Akak tak boleh nak cari mood tetap hukum paksa...ahahhaa...

    ReplyDelete
  8. tak datang2 lagi ke mood..??jgn sampai hilang terus dah la yea..:)

    ReplyDelete
  9. biskuit malkist memang cocok untuk temen nya minum teh manis hangat :)

    ReplyDelete
  10. manis-manis belaka

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  11. walaupun hidangan sesimple ni je, tapi tetap rasa terliur cik anies.. mungkin saya lapar kot.. >.<

    ReplyDelete
  12. wah ternyata di malaysia juga ada biskuit oreo juga ya kak. Saya kira hanya ada di daerah saya aja hehehe :D
    enak banget tuh biskuit oreo :)
    saya kebetulan juga suka :)

    ReplyDelete
  13. Salam Anies, yg batik/pelikat pant tu pinggang getah :)

    ReplyDelete
  14. Salam Anies, yg batik/pelikat pant tu pinggang getah :)

    ReplyDelete
  15. baru balik dari Langkawi yer...???

    ReplyDelete
  16. Celup oreo dalam susu...sure datang mood tu semula, heee

    ReplyDelete
  17. Cukup ke tu?? Atau nak kena tambah lagi..hihi

    ReplyDelete
  18. Hello I'am Chris
    Assalammualaikum...
    This is not a spam
    Your blog is not on the "Directory Blogspot" ?
    With little site offers free website promotion
    I invite you to join
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Represent Your Country
    World-Directory is 193 countries in the world! and thousands of blogs
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************
    We follow your blog! Please follow mine
    You can forward this invitation to your friends

    PLEASE IMPERATIVE !
    Registration for the "Directory" blog, are free.
    We only ask you to follow the blog. Thank you for your understanding
    **********************************************

    Last news of "Directory Blogspot" "
    Soon we will award the best Fashion blog and psp, Makeup, nails, crafts, handmade, cooking, paintings, home, photography, jewelry

    ReplyDelete
  19. sedapnya coklat daim.. dah lama tak makan..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆