Kalau kat Malaysia ni, sah2 kena tukar nama!

12:58 pm

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

26 Your Words of Lo♥e

  1. Klu kt sana apa plk maksudnya ye..sana binatang lembu di panggil apa pulakk..rasanya sapi..

    bikin kompius saja..

    ReplyDelete
  2. cow: lembu/sapi

    tapi nama dia pun lembu pula :D

    ReplyDelete
  3. takpe anis..
    hensem orangnya, heee

    ReplyDelete
  4. ape la yg pelik beno name die tuh kan..ish...mcm xde name lain je...ishhh...

    ReplyDelete
  5. Haha dosa tak kalu tergelak? Hehe

    ReplyDelete
  6. mungkin ada maksud yg x kita ketahui dgn nama itu kot sbb tu jd pilihan ibubapanya...

    ReplyDelete
  7. ishlah pelik² aje namanya...

    ReplyDelete
  8. mula ingatkan masidayu... ha.. ha.. tuler tengok betoi2kan... terfikir gak bila pulak mas idayu ada anak kecikni...
    orang senipun takut anak alpa ngan hiburankan...

    ReplyDelete
  9. kita yang kali pertama tau ni biasalah mesti pelik bila tengok ada nama2 pelik macam tu..

    ReplyDelete
  10. Haha...ada ada saja
    But kreatif juga sih mizz nina ini :)

    ReplyDelete
  11. pelek2...macam dah tak de nama lain kan....

    ReplyDelete
  12. hehehe pelik & lucu pulak nama kalau lembu kan !

    ReplyDelete
  13. Adoi.. kalau dia tau kat sini lembu tuh apa sah2 dia tukar nama gitukan.. ahakss..

    ReplyDelete
  14. peliknya.. aduhh nama


    Hari ini hari last untuk vote,Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi best lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  15. hehe..maaf salah ucap..maksudnya mbak anies :)

    ReplyDelete
  16. wah kasihan juga ya kalau nggak boleh nonton tv ya kak,. padahal bisa untuk hiburan kalau lagu suntuk :)

    ReplyDelete
  17. aishhh...xde molek sket ke nama tu..huk huk huk...

    ReplyDelete
  18. betulkah nama dia Lembu?
    erkkk.. eehhehehe..
    takpelah, mungkin itu dah cukup baik pd ibubapanya..

    ReplyDelete
  19. hahaha... nama pelik2 la diorang ni

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆