Lunch with the boss

7:30 am

         ...السلام عليكم


Curi2 update ni.
oleh kerana gambar dah siap di edit, so just tinggal nak taip je apa yang terlintas kat salur2 otak ni.

update cerita biasa2 je ni.
cerita pasal kami keluar makan2 kat U Cafe, Wangsa Walk bersama2 aweks2 opis dan bos terchenta.

alkisahnya, bos kami yang belanja.
terima kasih bos!
murah rezeki bos nanti.
amin...

btw, kalau yu ols nak makan2 kat sini, senang je lokasinya.
resto ni terletak bersebelahan main entrance Wangsa Walk, Wangsa Maju.
dibuka setiap hari dari pukul 10 pagi hingga 10 malam.

ada pelbagai menu, local dan western.
harga pun not bad.
tempat bersih, service pun cepat.
kalau nak makan ramai2, better booking dulu sebab seat sentiasa penuh.

well, layankan je la yek pic yang ada ni.
thanks que yana!

dinding resto ni kaler hitam.
kat dindingnya pula dihiasi dengan pelbagai tulisan yang diconteng menggunakan kapur.
ala... macam kapur dalam kelas tu...

resto ni 2 tingkat.
yu ols boleh pilih nak makan kat atas or kat bawah.
kalau makan kat atas, boleh pilih nak makan kat beranda or kat dalam.
tapi better pilih kat dalam sebab ada air cond kek dah nyer...

harus amik gambar sebelum makan.
walaupun dalam kitab fekah tak pernah cakap hukumnya harus.
ekekeke...

pilih je yang mana bertakhta di hati...

menu2 pilihan kami hari tu...
semuanya pilih daripada set lunch tu.
termasuk air kat bawah ni...




















insya-Allah, akan menyusul ke teratak blog anda sebelah petang nanti... ;-)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

36 Your Words of Lo♥e

  1. TERINGIN NAK G MAKAN JAUH2... KAT PUTRAJAYA DAH BOSAN... PASTU KURENG MENYENGAT...

    ReplyDelete
  2. sedapnya makan free...pic2 kat blog ni berpusing-pusing pulak yer..pandai irfa

    ReplyDelete
  3. sedap ker.. kalau gi ke sana leh ler mencubanyer... kalau dapat makan free lagiler syiokkan..

    ReplyDelete
  4. emm...nmpk sungguh menyelerakn..

    ReplyDelete
  5. Sedapnya .....
    Makan free, bertambah2 sedap..hihihi...

    ReplyDelete
  6. pakat2 suka bergambar..termasuklah anies..pantang candid ye..

    enak2 juadah tu..

    ReplyDelete
  7. Amboi anis.... Sedapnyer mkn..meleleh tgk:)

    ReplyDelete
  8. pelbagai menu ada...sedappp
    moga bos selalu dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  9. memang nampak best la tempat ni..lagi best bila ada org belanja kan...hehe...

    menu pun menarik n harga berpatutan..nk kena try la nmpak gayanya ni...hati dh terpaut dah ni =)

    ReplyDelete
  10. mak aiii...banyaknya menu...semua nampak sedap...tengah puasa ni huhu

    ReplyDelete
  11. semua nampak sedap..baiknya boss..:)

    ReplyDelete
  12. gambar food tu sungguh ohsem ...

    ReplyDelete
  13. bestnya tempat nie.
    tak penah terjah lg resto.. hehe

    ReplyDelete
  14. untungnya bos muah hati heee...tgok gambar mcm menyelerakan heee

    ReplyDelete
  15. fuh menu2 tuh semua nampak sangat menyelerakan...lapar terus jadinya...hehe

    ReplyDelete
  16. Murah rezeki boss...hihi...bos bujang ke?
    Anies...kontes BloggerWanita tu valid lg katanya.

    ReplyDelete
  17. untungnya bos belanja.. semua nampak sedap makanan tu.. :D

    ReplyDelete
  18. sedapnya anies...
    lagi best sebab bos belanjakann..

    ReplyDelete
  19. sedapnye...harga pun ocay. tak mahal. Tapi jauh lah sangat nk ke sana. hehe

    ReplyDelete
  20. uishhh...nampak sedap betul bila tgk gambar makanan tu :)

    ReplyDelete
  21. semua nampak sedap menunya.lagi sedap org belanja.

    mak pening tengok gambar pusing2 ni.

    ReplyDelete
  22. amboi...bestnye~ unik tol rstoran tu...ala2 gothic gtu..pergh! tngok menu dia byk pilihan tu..n harga pn bule tahan jgk~

    ReplyDelete
  23. wahh! mkn free! air minuman yg sdap lak tu!

    ReplyDelete
  24. assalam aies..macam2 ada menunya..nampak semua menyelerakan

    ReplyDelete
  25. assalam aies..macam2 ada menunya..nampak semua menyelerakan

    ReplyDelete
  26. Makkk aii. Terbaikkk ah bos anis. Siap belanja makan lagi. Bos kami jgn harap laaa. Nak sedekah senyum pun hidok. Sabau jea lahhh

    ReplyDelete
  27. Harga boleh tahan jugak ye, ada servis caj tak?

    Tp takpe asal sedap, kira berbaloi la :D

    ReplyDelete
  28. Seronoknya makan free...boss belanja ke..

    ReplyDelete
  29. bestnya boss belanje makan! huhuhu.

    ReplyDelete
  30. hrrmmmmm...tempatnya nampak menarik...makanan pun nmpk menarik :))

    ReplyDelete
  31. uh , set lunchnya ... gila tergoda !

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆