Sal's farewell lunch

1:20 pm

Rasanya ketika update cite ni, ex-officemate anies ni dah bersuka ria di tempat baharu.
hopefully macam tu lah yek!

lepas bincang punya bincang, akhirnya kami decide untuk lunch di Cinnamon Box, Festival City, Setapak.
tempatnya... not bad.
ala2 Fullhouse gitu walaupun tak sepenuhnya macam Fullhouse.
harga pun reasonable.
dan yang paling penting, taste mesti sedap.

apa-apa pun, kami di AM ucapkan all the best for Sal.
we'll miss you, babeh!

opismet: anies, camne tahu tempat ni? penah pegi ke?
anies: tak penah pegi pon. tengok kat blog je.
opismet: laaa...

acara wajib, berposing dalam kelaparan : )
dah macam posing kumpulan nasyid kek dah nyer...

tak tahu la apa ni gaya or pesen apa.
pesen perut lapar kot?

yang dirai... Sal a.k.a Salamiah Hasan 
wkwkwkw

mana aci dia melantak sensorang!

drinks of the day

 

 


melantak makan2 of the day

chicken chop

chicken chop cheese

entah apa kebenda namanya...

fish n  chips

kenapa 4 plate je?
ooo... yang lain2 tu menu yang sama...

acu tengok yang tudung merah tu...
mak ai...

dipersilakan... muka2 kekenyangan....

  

dah dah.. jom balik!
dah lebih 2.30 pm ni!!
pic credit to: yana

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

20 Your Words of Lo♥e

  1. Setapak pun saya tak pernah sampai...hihihih..

    makanan nampak sedap2..

    ReplyDelete
  2. Macam nak terjah je bila balik bulan jun nanti..

    ReplyDelete
  3. sedapnya....nasib baik dah makan kenduri tadi, kalau tak sure pi cafe pulak lepas ni...hehehe

    ReplyDelete
  4. dekat saja ni...ada rezeki nak juga makan sini...tergoda betul he..he..

    ReplyDelete
  5. Tengok gambo makanan tu, perut yang kenyang ni jadi lapo balik! :)

    ReplyDelete
  6. burrpp! alhamdulillah...kenyang

    ReplyDelete
  7. tengok gambar makanan yang sedap2 je..memang acik tak pernah sampai

    ReplyDelete
  8. hai anies..lama tak update..skang dah aktif balik yer..
    kalo kuar makan reramai ni mmg best..

    ReplyDelete
  9. seronok makan sesama pompuan mcm tu...takde nak cover2 dah..

    ReplyDelete
  10. assalam dear..sori ek lambat dtg sini..mama sibuk kePPUMlah dear..wah bestnya dpt makan2..yg diraikan bertukar kerja ya !!..miss u dear !!.. ;)

    ReplyDelete
  11. sedap eh? ok, boleh try...

    ReplyDelete
  12. hidangan biasa-biasa jer kan, tapi mesti harga leh tahan gak.

    janji tempat tuh takde lah hangat. makan dengan tenang sambil borak sampai ke langit. haha

    ReplyDelete
  13. sedappp nyeeerrr...nice pic...;d

    ReplyDelete
  14. As salam dear,

    Nama yg diraikan tu mcm nama artis lak! :))

    Nak jwb soalan kat blog tu, kebanyakan negara di Amerika Latin ni pernah dijajah oleh Sepanyol... Jd mmg ramai keturunan Spaniard di sini... kecuali Brazil... Info lanjut boleh google ye sayang :)

    ReplyDelete
  15. salam anies..lama jgk x kesini ..

    alahai..comel2 ofismate dia...
    wah..nampak sedap2 belaka....

    ReplyDelete
  16. rasanya kak pB tak pernah sampai lagi kawasan Setapak nie


    ReplyDelete
  17. bestnya makanan dia... air pon mengancam... hehe.

    ReplyDelete
  18. terliur tengok hehehe...seronok makan gan kawan2..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆