Personal CD

9:40 am

Nak jadi penyanyi dan ada album sendiri, mungkin tak mampu rasanya.
maklum sahajalah, baru nak buka mulut, bukan hujan je yang turun... tsunami pun ada sekali.
bertempiran semua keturunan katak menyelamatkan diri dek mendengar suara yang lemak berkrim tu :-)

well, anies ada berita baik untuk yu ols yang 'bercita-cita' untuk memiliki 'personal CD' seperti dalam pic ni:


amat sesuai untuk dijadikan doorgift perkahwinan, anniversary ke, birthday ke, hadiah ke, akikah ke, memancing undi ke (almaklum la nak piliharaya tak lama lagi), family day ke, sukan tahunan ke, etc.

selain nama yu ols akan terpapar di atas CD, CD ni mengandungi alunan bacaan ayat-ayat suci al-Quran, dari juzuk 1 hingga 30 (dalam bentuk mp3).
jadi, CD ni boleh dipasang di mana2 sahaja, di dalam kereta, di rumah atau juga di pejabat.
pendek kata, bukan sahaja yu ols dapat pahala (kerana memberi) tetapi si penerima juga akan beroleh pahala (kerana mendengar).

nampak lain daripada yang lain, kan?
asyik2 doorgift yang sama borink juga, kan?
so wat pe tunggu lagi?
kalau berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut lagi, sila tinggalkan emel @ kotak komen dan insya-Allah anies akan hubungi yu ols personally.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

18 Your Words of Lo♥e

  1. wow!! menarik ni...berapa harga ni?

    ReplyDelete
  2. bagus....tunggu dpt masa kenduri kawin Anies kut...hehehe

    ReplyDelete
  3. menarik :)
    klau ada majlis ke apa2 ke pasni nureen cari anies yerr :)

    ReplyDelete
  4. good idea..memberi dan mendapat ganjaran pahala.

    ReplyDelete
  5. macam best jerk.....

    pssst : anies, bleh bgtau x, malware tu dia up website ape yerk? nak kena buang nieh....

    ReplyDelete
  6. kos semua sekali berapa, anies?

    ReplyDelete
  7. menarik, lain daripada yg lain, pasti mendapat sambutan nih...:)

    ReplyDelete
  8. betul jugak.. special sikit.. untuk tetamu spesel jugak la. hehe.

    ReplyDelete
  9. idea yg bernas anies...memang kreatif...

    ReplyDelete
  10. ehem cantiknya anies..unik & kreatif..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆