Ana Muslim Bowling Tournament

11:00 am


Have sooo many memorable things happened in the last few months that i dont even know where to start with.
well, anies mulakan one by one okey!

first and foremost, Ana Muslim Bowling Tournament.
ni merupakan salah satu aktiviti tahunan anjuran Kelab Sukan dan Kebajikan (Blue-Team Inc.) dan dilangsungkan di Wangsa Walk, bermula pukul 8 malam.

ada 5 team yang bertanding dan setiap team mempunyai 8 pemain (1 lane = 4 pemain)
alhamdulillah, walaupun pancit sebab dah lama tak main tapi tak sangkalah pulak skill yang ada ni masih tajam menikam! : )
sungguhpun team anies tak dapat jadi juara, first runners-up pun kira okey la tu kan?

jom layan pic yang ada ni!


kerana hadiah2 ni lah, yang pancit, yang tak reti main dan yang pro berebut2 nak join.
kalau ajak suka2 jangan haraplah nak main Bedah oiii...

masing2 tengah aim...
longkang kanan ke longkang kiri..
wkwkwkwkwk

asyik dok tengok scoreboard je.
macam tengah bertanding kat World Tenpin Masters kekdah nyer...

team anies.
walaupun ada yang tengah memboyot tapi boleh strike lagi tu!
rezeki anak kot?

 and... puteri longkang goes to... Pijo!

meanwhile, putera longkang belongs to... pok cik Zack!


and 'Macam Bagus Award' goes to... En. Zaki!
tapi En. Bad jadi wakilnya...

bab bergaya, seploh markah.
bab main bowling... jawab sendirik!

tahun depan kita lawan lagi!
agi idup agi ngelaban!
tetiba...

pic credit to: hariz

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

19 Your Words of Lo♥e

  1. seronoknya main bowling...dah lama akak tak main bowling...

    ReplyDelete
  2. memang teringat nak main....
    seronok nampak...

    ReplyDelete
  3. dah lama x main bowling, tgk n3 ni rasa gian plak nk main

    ReplyDelete
  4. alamak cam bestjer ... menarik.. cam semua orang puas hati....

    ReplyDelete
  5. seronoknya main bowling esp buat putera dan puteri longkang. lama saya tak pi main bowling...saya pun putera longkang jugak...hehehe.

    ReplyDelete
  6. Kalau MJ pun Ratu longkang jela ;D

    ReplyDelete
  7. Kalu kita join skali, mcm ad potnsi jgk nk dpt title puteri longkang tu.haha

    ReplyDelete
  8. haha, kalu masz main, dapat sekali stike pon dah cukup bagus, yang selebihnya sume masuk longkang..... haha

    ReplyDelete
  9. assalam anies..puteri longkang pun ok mau mencuba he he,..acik puas anak2 pujuk..pegang pun acik tak mau

    ReplyDelete
  10. KA bab2 bowling ni mmg faillah.. ke longkang aje hehehe

    ReplyDelete
  11. anieskan selalu menang..besar2 hadiah hah..

    ReplyDelete
  12. Wah! ada masa boleh main sama ni...hehe...

    Khabar baik :)

    ReplyDelete
  13. saya main pon ke longkang jugak haha

    ReplyDelete
  14. lama gila tak ber-bowling niiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  15. ana muslim bukan name majalah ke? ade buat tournament bowling?

    ReplyDelete
  16. bestnye....wah...siap award longkang....rietta antara calon penerima neh....hehehe....

    ReplyDelete
  17. hahahaha... nak ketawa guling guling ni. award for puteri longkang pun korang adakan ye.. memang akan jadi sejarah.

    kenapa akak ketawa. sebab akak adalah salah seorang puteri longkang bila main bowling. kikikikik...

    teringat sejenak.

    ReplyDelete
  18. bestnya dia main bowling.. ;) meriah sgt !!..

    ReplyDelete
  19. haha.. comel entry ni. ades... nati adakan lagi ye.. nak tau sape puteri longkang tahun depan.

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆