What happened to my September?

9:17 am

Hopefully entry ni boleh suntik botox mood anies untuk kembali ke alam misteri blogging!

 lepas balik beraya, keadaan diri kurang mengizinkan.
oleh yang demikian, doktor pun tanpa segan silu telah menganugerahkan anies dengan 13 hari MC dan 'gula-gula' ni sebagai penghibur lara.
~main reason~

bila berMC lama, maka berQ la kerja2 kat opis ni.
dihambat dateline, 100 meter sana, 1500 meter sini.
fuh, memang kurus anies bulan lepas! ;-)

apasal tersembul pic raya ni?
sebabnya dah lama terjeruk dalam draft.
nak create cerita, cerita pun dah basi.
so tempel jelah.
untuk tatapan followers tersayang.. (eceh!)

perjumpaan kedua (for me la)
ramai dah pot pet pot pet pasal ni kan?
so anggap je la pic ni sebagai bukti DNA bahawa anies pernah menjejakkan kaki kat sana walaupun tak sampai 2 jam (apa punya orang daa..)
jangan emo okey!
tak sempat nak tolong cucikan periuk belanga yang tunggang terbalik kat belakang rumah Dato' LF tu ;-)

i've been in Penang.. yeah!
ceritanya nanti yek!

menghadiri kenduri kawen Ina dan Hisham.
siapa Ina? siapa Hisham? kat mana?
nanti ye anies cari idea dulu then baru share ;-)

jumpa blogger nuuuunn jauh di sana.
bersama anak beliau yang comel tapi pendiam ;-)
siapa blogger tu?
tungguuu...

hotel Vistana?
kat mana tu?
buat apa kat sana?
hah, cerita kemudian okey!

jumpa artis!
jeng jeng jeng...
boleh teka tak, siapakah gerangan artis iteww?

berpegang teguh kepada prinsip: kerja didahulukan gaji diutamakan (ya, anies memang mata duitan hahaha) maka faham2 je lah kalau on off on off kat blog ni.
kalau tetiba tersembul masa BW yu ols tu, anggap je la sebagai nak tunjuk muka cun.
btw, terima kasih banyak2 kepada yang sudi menjenguk blog ni dan bertanya khabar.

daaaaaaa

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

31 Your Words of Lo♥e

  1. mc lama tu anies..sakit ape?akak ni baru je baik batuk .byk cerita kena tggu anies bercerita

    ReplyDelete
  2. assalam anies..bznya dia memang mcm wakil rakyat dah !!..ehem mama tau anies jumpa blogger mana kat utara tu !!!..ahaha..mama pun on-off juga dgn blog ni..maklumlah kan org lemau & lembam mcm mamana ni.. he2x..

    ReplyDelete
  3. amboii...macam2 cerita dalam 1 N3.. bagus tu..marathon..

    ReplyDelete
  4. september, saya pun menyepi! hai, anies!! semoga sihat-sihat selalu ye~

    ReplyDelete
  5. ada adik kembar ye anies...

    ReplyDelete
  6. Anies, memang ummi tertanya-tannya juga,kemana Anies menghilang. Lama mc tu,serius jugak sakitnya agaknya, anyway Alhamdulillah dah sihat wal afiat dan dapat jalan2 sampai Penang lagi, best tu!

    ReplyDelete
  7. macam2 ceritanyer.. vistana akakpun nak gi situ nanti..
    lama mcnyer yerk.. tapi tak sihat tak bestkan...

    ReplyDelete
  8. september yang sibuk..... erm jalan lupa janji2 nak cerita sume2 yang disenaraikan tu yerk..... hehe

    ReplyDelete
  9. syukur skrg dh sembuh....
    bersusun kerja yg dtg....
    sapa artis tuh, mcm nelofa je...

    ReplyDelete
  10. tq for the support dear, sgt2 KA hargai saat2 mcm ni

    ReplyDelete
  11. assalam anies..alhamdulillah dah sihat ye..lama mc..apa pun anie dah sihat dan mula kerja kan..

    ReplyDelete
  12. salam anies...Dah sampai KL yer..
    terima kasih byk2 sudi mai Laguna dan bagi cenderahati yg cukup bermakna.

    maaf jika ada sebarang kekurangan..
    Jumpa lagi. jaga kesihatan no...

    ReplyDelete
  13. lamanya anies mc...la mai penang ke..rugi x dpt jmp anies hehhee

    ReplyDelete
  14. patutla lama menghilang... tak sihat rupanya... hope dah better... sebab dah banyak jalan2 kan.... :)

    tp anis memang nampak kurusla....

    jaga diri baik2...

    ReplyDelete
  15. Maaf ye ari tu tak sempat jumpa, tetiba last minit ada hal yang tak dapat dielakkan..

    Memang kalau ikutkan ari Ahad petang free tp itula kan kita cuma merancang..

    Maaf sesangat ye.

    ReplyDelete
  16. mak aiii lama tu mc... sakit apa?

    semoga cepat sembuh ok...

    ReplyDelete
  17. tu exgurlfren sy..neelofa. tgk badan dh kenal.

    ReplyDelete
  18. ooo.. kamu datang ke tempat kite yer. jgn lupa share story.

    semalam lalu kat g'town. ada benda yang fun bakal kami lakukan .

    doakan diberi masa yer.

    ReplyDelete
  19. nape baju raya anies kaler lainnn..hehe


    teruk ya anies sakit smpi 13 hari mc nya..jgn keje kuat sgt ye dik..duit mmgla duit tp kesihatan lebih penting :)

    ReplyDelete
  20. ingatkan hutang je boleh tertunggak ye.... tapi entri blog pun boleh tertunggak... heee3x... sama la kita....

    ReplyDelete
  21. Mc lama tu boleh keliling Malaysia tu...hehe...tu jumpa Neelofa kan?

    Anies, soalan gambar akak tu kat mana, kat belakang rumah jek. Ye, belakang rumah akak laut luas...huhu.

    ReplyDelete
  22. lamanya anies mc...sakit apa!...dah menimbun kerja anies....

    ReplyDelete
  23. alaaaahaaaiiiii..anies,...ape dh jd dear??lama benor MCnya tu...hrp ok2 jela,eh :)mcm neelofa plak dlm gambor tu..cecepatla crita eh...suspen ni,eheheh!! :P

    ReplyDelete
  24. akak ada bca gatering bloger tue kt blog mn tah. anis lain kli ajak akak ye.. anis drive akak byor minyak or belanja mkn hihi. lgpun akak hutang anis mkn satu kali hihi

    ReplyDelete
  25. wahh byk cite yg nk kena cite ni ek kak anies.hehe

    mkn gula-gula tu ye. kesihatan kena jaga. barula sng "gaji diutamakan" hehe


    errr mcm Lofa je artis tu..??

    ReplyDelete
  26. awk dtg gathering ke? tk perasan pon., dtg kul brpa ek?

    ReplyDelete
  27. Salam Anies...K.atie doakn semoga cpt sembuh ya...Xsabar nk baca citer berdasarkn gambar2 kat atas nunnnn

    ReplyDelete
  28. vistana kat pekeliling yer? wah bezst2.ehhe byknye ubat.dh mcm gula2

    ReplyDelete
  29. salam..baru 1st time jenguk sini:)
    mc lama tu..kenapa? sakit ye? eh tu artis sapa ye..hehe..byk lak soklan saya..

    anyway, salam perkenalan.. jom join GA die blog simply moi saya..tq:)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆