Cow

9:12 am

Seorang lelaki sedang membawa kereta.
tiba-tiba seorang perempuan memotong keretanya.

lelaki: (menjerit) woi, lembu! lembuuuuuuuuu!

perempuan tu balas balik.

perempuan: ko tu kambing, monyet, beruk, babun, tenuukkk!!

tiba-tiba, kereta perempuan tu melanggar sekawan lembu.

lelaki: kan aku dah cakap.... LEMBU, LEMBU... tu laaa apsal tak nak dengar!!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

35 Your Words of Lo♥e

  1. hahaha... tu laa..salah faham sgt kan.. ingat org panggil dia tu lembu.. hehe

    ReplyDelete
  2. adoooiiii yaii..hambek sebijik..

    ReplyDelete
  3. hehehe...garangnya perempuan tu, macam2 nama haiwan kluar...

    ReplyDelete
  4. huhu~ garang nye perempuan tu ... terus balas dengan monyet la apa la

    ReplyDelete
  5. anak2 pun konfius dgn perkataan 'cow' ni he..he..

    ReplyDelete
  6. hahaha salah faham tu
    pompuan ni da la sensitif kan heee

    ReplyDelete
  7. hahaha, tulah sensitif sangat ;p

    ReplyDelete
  8. ehem..tula..tersilap tangkap maksud kata2 lelaki tu..he2x..kan dah terlanggar..

    ReplyDelete
  9. As salam Anies,

    Memang selalu misunderstanding ni kan...hehehe...

    Berminta ke dgn Alpaca Rugs tu? Kalau minat add saya kat FB ye, Lepas PM, nnt saya add masuk dlm group utk tgk2 mana yg berkenan... Tq >>>>>http://www.facebook.com/marya.yusof

    ReplyDelete
  10. ha3... gelak besar eB... awat la pompuan tuh x tgk dpn...
    tringat ms gi keje rituh...
    kami slow la sbb nmpk anjing nk melintas jln, tup2 kete blakang x tau la sbb per, nk terber*** kot... trus nk ptg gaks, bang- terlanggar anjing tuh, melambong ko anjing tuh, hu3, x sanggop nk tgk... kete tuh rsnyer musti kemik la... sbb kuat bunyik nyer... :(

    ReplyDelete
  11. hihihihihihi .... tang pasal jer...

    ReplyDelete
  12. haaa3x.... jgn cepat buruk sangkaa...

    ReplyDelete
  13. Hheheee, adoila macam2 kerenah :)
    Yg penting think +ve :D

    ReplyDelete
  14. kenapa kalau sebut lembu org marah? kesian lembu....huhu..

    ReplyDelete
  15. ...:)daging lembu masak kicap sedappkan anies..

    ReplyDelete
  16. Telinga lembu sungguh! hahahha

    ReplyDelete
  17. cow itu lembu....huhuhu
    bukan cow itu kau...
    hahahaha...

    ReplyDelete
  18. moral : jangan cepat buruk sangka and terase.. huu

    p/s umur mase tu 22 tahun

    ReplyDelete
  19. hihi.. ada je citer anis nie.. tgok emel tau

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum Anies,

    Tu la tak mau tengok dan dengar betoi2 dulu kan dah kena he.he..

    Mamat tu kata lembu ja,dia balas balik macam2 binatang he.he...kan dan malu..

    ReplyDelete
  21. ngeh nghe ngeh..... malu mak..

    ReplyDelete
  22. assalam...anies , pe khbr?...LEmBuu!!

    ReplyDelete
  23. Kekeke....lawak sungguh..lain kali jangan degil

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆