KLIBF 2012

7:07 pm


Kalau anda ke PWTC nanti, jangan lupa cari anies kat booth Ana Muslim taw! (bajet cam retis la pulak! cet!)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

37 Your Words of Lo♥e

  1. dulu memang tak pernah tak pergi..sekarang ni dah tak larat nak jalan..kalau nak komuter..nak kena jalan jauh jugak tu..

    ReplyDelete
  2. Mesti seronokkan gi sana tu... Mesti bermcm jenis buku yg ada...Tahun lepas tak sempat nk pegi...

    ReplyDelete
  3. Harap2 dpt pergi nnt. Dulu ms kerja di Bgn Perkim boleh pergi dgn berjln kaki je. :)

    ReplyDelete
  4. klau akk pergi..pasti cari anies..

    ReplyDelete
  5. kalau dekat saya pun nak pergi,cari novel...tentu ada diskaunkan.

    ReplyDelete
  6. hujung bulan ni ye.. noted!

    ReplyDelete
  7. nk pegi, tp jauh la pulak...huhu

    ReplyDelete
  8. ok nanti sy pegi nk tgok anis...bukn nk tgok buku..kih kih kih

    ReplyDelete
  9. hehe..Kalau ummi muncul, Anies boleh kenal tak?

    ReplyDelete
  10. hari tuh tak sempat nak cari buku. booth2 dah banyak yang closed.

    ReplyDelete
  11. ehem dulu mama pernah kepameran2 buku begini..ehem bila lah dpt jumpa anies..hu2x..

    ReplyDelete
  12. teringin gak nak pergi...tp jauh la pulak.Kalau balik ke kg leh gak singgah.

    ReplyDelete
  13. hmmm dah lama x g pwtc...


    xpe.. kalo moon g nanti..moon seru nama anies yerk... hehehe

    ReplyDelete
  14. thanks fr info...InsyaAllah:-)

    ReplyDelete
  15. ana Muslim takde buat kat penang ke...?

    ReplyDelete
  16. ish2.dkt2 ngn kenduri kawen sedare mara.kalo ade masa free nnt ecah dtg...hehehe

    ReplyDelete
  17. insyaallah. jgn wat x knl laks tau ;p

    ReplyDelete
  18. setiap tahun saya pegi tapi waktu tu kita tak kenal2 lagi...kali ni haruslah saya cari anis nanti, kita jumpa k

    ReplyDelete
  19. kalau sy pegi boley dpt sign anies x hehe

    ReplyDelete
  20. wah...seronoknyer... jaga booth yer... nnti msti leh jumpa rmai org

    ReplyDelete
  21. wahh... kene pergi ni....

    ReplyDelete
  22. nak tandatangan atas baju?

    ReplyDelete
  23. Jauhnya...tk dpt nk g sana :) nnt la lain kali ye..

    ReplyDelete
  24. sebelum ni pegi cari buku jerk, taun ni kalu pi nak cari anies lak lah.. hehe kena bwk kamera utk ambik gambo, ritu x sempat la nak snap2.. huhu

    ReplyDelete
  25. anis kerja ngan ana muslim ke? woaaa

    ReplyDelete
  26. me too love be in book fair! pelbagai jenis yang boleh kita dapatkan di book fair. plus, its price is reasonable. :)

    ReplyDelete
  27. wokeh, jumpa anis di sanaaaa ...
    :)

    ReplyDelete
  28. entah bila nak pergi..tiap2 tahun ada
    bila difikir rugi pulak....

    ReplyDelete
  29. bestnya kalo dapt pergi, blh tgk mcm2 jenis buku..anies dh dpt hadiah GA tu ye..harap2 anies suka la hadiah yg tak seberapa tu..

    ReplyDelete
  30. alamak..tak berkesempatan lagi nak pi cana huhuhhh

    ReplyDelete
  31. InsyaAllah ada di K.L masa tu. kalau sempat pi cari lawat Pesta Buku..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆