I wish i was there...

12:33 pm


  • 1magehut1magehut1magehut1magehut1magehut1magehut1magehut1magehut1magehut1magehut1magehut

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

39 Your Words of Lo♥e

  1. Cantiknya...kalau dapat honeymoon lagi sekali kat tempat macam ni kan best!lebih indah dari bulan madu di awan biru..hihi..

    ReplyDelete
  2. dekat mana lokasi tu? cantik cantik dan cantik....

    ReplyDelete
  3. cantiknya...macam dalam mimpi je :)

    ReplyDelete
  4. cantik betol la.. klau nureen pon ada kat c2 rasa tenang ja jiwa ni kan...

    anies, nureen bukan setakat x leh ym, melalui email yahoo ke google ke tetap x leh email, semua kena block.. tue yg try pakai skype tue..

    ReplyDelete
  5. Salam,
    Cantiknya .. nak tahu kat mana? Lukisan atau gambar ni ?

    ReplyDelete
  6. cantiknya...kalau leh bina rumah kat situ kan..hihi

    ReplyDelete
  7. betul ke ni..mcm edit2 je..kalau betul..


    KAGUM SANGAT2.

    ReplyDelete
  8. byknyerr tempat yang romantik...heheh <3

    ReplyDelete
  9. wow!! bila nak pegi ni..kih kih kih

    ReplyDelete
  10. cantik2... romantik tmptnya..:)

    ReplyDelete
  11. terpegun bila tengok...
    cantik...

    ReplyDelete
  12. nk pegi!! jom kite g holiday.. :)

    ReplyDelete
  13. gmbr ke 5 tu buat madam seriau!
    nak nak tgk air cenggitu...

    ReplyDelete
  14. sekali tengok macam real je gambo ni tapi berkali2 tengok dah macam tak real pulak especially yang gambo separuh lautan dan gurun tu

    ReplyDelete
  15. KhaiRin
    You had wished that you were there.... Those are indeed beautiful places, but nobody seems to be around. You might feel lonely there. So, you might want to ask your siblings or friends to join you.

    ReplyDelete
  16. fuuuuu..cantik tu...jom p sama-sama hehehehe....tak tukar template ke...??

    ReplyDelete
  17. Salam KhaiRin,

    Ya Allah Anies.......pi dapat tang mana la gambar2 ni nih......cantik sangat......sejuk ja mata Kak Ros dok tengok ni.....tak jemu2....

    ReplyDelete
  18. cantik..kan best kalau boleh stay kat sana 4,5 hari..heheee

    ReplyDelete
  19. cantik sgt!

    mcm lukisan pn ada..wuuu..bestnyaaa kalo dpt ke sana..:)

    ReplyDelete
  20. huhu..cantik sgt2..confirm mndamaikan kalo smpai sini

    ReplyDelete
  21. cantik..errr tp mcm computer generated pon ade gak kan.. mcm agak ssh je nak ade dlm real world certain gmbr tu =P





    *akak org melaka ea?? kalo tau,aritu p melaka bleh jumpe..hehe






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  22. ada yang macam menakut kan..:P

    ReplyDelete
  23. subhanallah anies.. cantik2nya gambar

    ReplyDelete
  24. ni pon dh cantik ... apatah lg d syurga Allah t.dpt byngkn kindahnnya

    ReplyDelete
  25. tuhlaaa...kasi letak ajer gambo awk situ...terus sampai...hihihiih

    pssttt... pm akak kat fb yer? ada hal nk tnya...

    ReplyDelete
  26. MASYALLAHHH.. i wish too..

    AWESOME..

    ReplyDelete
  27. MASYALLAHHH.. i wish too..

    AWESOME..

    ReplyDelete
  28. subhanallah.. indahnyer.. tingin gak nkp kalau gini.. huu

    jom baca sekejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/menyekutukan-allah.html

    ReplyDelete
  29. ehem indahnya pemandangannya..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆